Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Friskvård Friskvård
Centralt kontor Centralt kontor
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal

Ekonomiassistent inom lön till Arriva i Malmö

Vill du arbeta som ekonomiassistent och hantera reseräkningar samt assistera i löneprocessen? Då kan detta vara för dig!

Uppdragsgivare Arriva Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-04

Frågor om jobbet

Angelina Nilsson
Kontakta din rekryterare

Angelina Nilsson

0768384163

Vill du arbeta som ekonomiassistent och hantera reseräkningar samt assistera i löneprocessen? Då kan detta vara för dig!

Som ekonomiassistent inom lön på Arriva i Malmö blir du en del av löneteamet som har det gemensamma målet att säkerställa korrekt lön i tid. Ditt ansvar komma främst att vara reseräkningar och du kommer vid behov att assistera med löneadministrativa uppgifter. Detta är ett bemanningsuppdrag på heltid som förväntas starta omgående och pågå till årsskiftet. Det kan eventuellt finnas möjlighet till förlängning, men det är inget som vi med säkerhet vet nu. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer arbeta på ett internationellt företag som bedriver persontransporter i flertalet regioner i Sverige och som medverkar till att fler reser kollektivt. Du får chansen att arbeta med ett samarbetsinriktat, levererande och glatt team som tillsammans ansvarar för ca 4000 löner. Ta chansen och arbeta på en löneavdelning och lär dig mer om lön!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ditt huvudansvar kommer att vara reseräkningar och du administrerar ca 150 anställdas månatliga utlägg. Du har ansvar för att hämta in kvitton, kontera utläggen och skicka vidare för betalning,
  • Vid behov stötta upp i löneprocessen. Arbetsuppgifterna kommer att variera och kan innefatta delar av löneprocessen från registrering till uppföljning av löner. Även att hantera administration av pension, traktamente, leasingbilar och rikskuponger kan komma att ingå i dina arbetsuppgifter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att bli del av lönegruppen som består av 7 personer. Du kommer att arbeta i centrala Malmö, ett stenkast från Stortorget. 

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som ekonomiassistent inom lön har du en gymnasial utbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom lön eller ekonomi. Det är även ett plus om du har några års erfarenhet av reseräkningar, löneadministration och/eller kontering. Det är också fördelaktigt att du har erfarenhet av HR-plus. Du har goda kunskaper i Office-paketet och har en god datorvana. Du uttrycker dig väl i svenska, både i tal och i skrift.

Som person är du samarbetsvillig och trivs med att arbeta i team. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har en stark vilja att leverera. Ditt arbetssätt är noggrant och strukturerat. Du har en stor vilja att lära dig och har ett intresse för löneadministration. Då du kommer ha mycket kontakter internt som externt, krävs det att du är kommunikativ.

Om Arriva Sverige AB

Arriva etablerade sig på den svenska marknaden 1999. Idag är vi ca 4.500 anställda. Vårt huvudkontor ligger vid Liljeholmen i Stockholm och vi är en del av Europas största koncern för persontrafik - Deutsche Bahn. Årligen kommer vi att hjälpa 170 miljoner passagerare att nå sina resmål. Vi sätter våra kunder i centrum genom stil, säkerhet och service som medverkar till att ännu fler reser kollektivt. Vi hoppas att du vill vara med på vår resa! Läs mer på www.arriva.se

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå till årsskiftet. Det kan eventuellt finnas möjlighet till förlängning, men det är inget som vi med säkerhet vet nu. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare Arriva Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-04

Frågor om jobbet

Angelina Nilsson
Kontakta din rekryterare

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet


Adelgatan 2, 203 12 Malmö


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden