Sök

Ekonomiassistent med intresse för marknadsföring

Vill du arbeta med ekonomi och sociala medier?

Arbetsgivare Ventpartner AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-20
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Maria Tedsjö
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Vill du arbeta med ekonomi och sociala medier?

Är du handlingskraftig och prestigelös? Då kan du vara den ekonomiassistent vi söker för rekrytering till VentPartner i Örebro.

Välkommen med din ansökan!


VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VentPartner sitter i fräscha lokaler och med ett härligt arbetsklimat. Företaget expanderar och har en bra tillväxt och lönsamhet. På VentPartner finns stora möjligheter för dig som vill utvecklas i din yrkesroll.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du har ett nära samarbete med kollegorna på ekonomi men även med övriga på företaget. Som ekonomiassistent arbetar du med leverantörsfakturor och kundfakturering. I rollen ingår också att sköta in- och utbetalningar samt köpa in förbrukningsmaterial m m. I arbetet ingår att skriva texter till webben och Facebook samt uppdatera dem. Du kommer att vara delaktig i interna arrangemang samt ansvara för företagets inkommande samtal.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får en roll med varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter att utvecklas.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller yrkesutbildning inom ekonomi och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift.


Som person tar du ett stort eget ansvar, är noggrann och handlingskraftig. Du är en problemlösare och har en serviceinriktad personlighet. Vidare så är du proaktiv, positiv och prestigelös.

Ventpartner AB

Ventpartner AB

Vi erbjuder våra kunder energi- och kostnadseffektiva lösningar för inneklimatet genom ventilation & kyla. Självklart tillhandahåller vi även service inom dessa områden. Våra kunder ser vi främst hos fastighetsägare, byggnadsentreprenörer och industrier. VentPartner är en koncern med kontor i Västerås, Örebro, Katrineholm, Linköping och Norrköping. Vi är i ett expansionsskede och har ca 80 medarbetare och en omsättning på 250 Mkr. Läs mer på www.ventpartner.se

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Ventpartner AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-20
Maria Tedsjö
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet


Stubbengatan 2, Örebro


map

Andra jobb som kanske passar dig