TNG

Ekonomiassistent till en branschorganisation

En av Sveriges stora branschorganisationer söker en noggrann ekonomiassistent till Forsknings- och ekonomiavdelningen

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-01
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Dana Jennerström
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

En av Sveriges stora branschorganisationer söker en noggrann ekonomiassistent till Forsknings- och ekonomiavdelningen

Söker du ett nytt jobb som ekonomiassistent och trivs i en komplext roll med många olika sysslor? Nu söker vi en ekonomiassistent med ansvar för både kund- och leverantörsreskontra till en stor branschorganisation. I rollen ges det utrymme för eget ansvar och struktur. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Det världsberömda svenska stålet har nått sitt rykte tack vare stora och långsiktiga satsningar på forskning och utbildning. Vår Kund leder stål- och metallindustrins gemensamma satsningar för att nå förnyelse, ökad konkurrenskraft och hållbar tillväxt. Vi söker dig som vill bidra till vårt arbete med dina kompetenser inom ekonomi och administration i gengäld erbjuder vi intressanta arbetsuppgifter i samarbete med kompetenta kollegor. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten kommer vara placerad på ekonomiavdelningen men successivt kommer tjänsten även omfatta arbetsuppgifter från forskningsavdelningens ekonomi och administration. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Upprätta, kontera och registrera bokföringsunderlag
  • Kundreskontra inkl. fakturering
  • Leverantörsreskontra
  • Kontoavstämningar
  • In- och utbetalningar
  • Kontroll av lön- och reseräkningsunderlag
  • Övrig administration

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med start i slutet av augusti / början på september. Tjänsten påbörjas med en uthyrningsperiod på 6 månader och under den tiden blir du anställd av TNG. Därefter övergår anställningen till en tillsvidareanställning och vår Kund tar över arbetsgivaransvaret. Vår Kund finns i vackra lokaler vid Kungsträdgården.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning samt 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet. För denna tjänst ser vi gärna att du har erfarenhet från någon bransch- eller medlemsorganisation. Eftersom du har många interna och externa kontakter ser vi gärna att du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du bör ha ett IT intresse och ha generellt goda systemkunskaper.

Arbetet präglas av tempo och komplexitet och du trivs med att ta mycket eget ansvar. Som person trivs du med att samarbeta med dina kollegor, lösa problem och har förmågan att arbeta strukturerat även i pressade situationer. Vi ser att du är en vetgirig person som samtidigt är lugn och trygg i sin kompetens. Du är tydlig i din kommunikation och känner dig bekväm med att hantera både interna och externa kontakter. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-01
Dana Jennerström
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet


Västra Järnvägsgatan 15


map

Andra jobb som kanske passar dig