TNG

Ekonomiassistent till kund inom juridik

Vi söker en Ekonomiassistent inom kundreskontra till juristbolag på Södermalm i Stockholm

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-05
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Åsa Jonsson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Jonsson

0707-386709

Vi söker en Ekonomiassistent inom kundreskontra till juristbolag på Södermalm i Stockholm

Har du tidigare jobbat som ekonomiassistent och trivs att att arbeta med eget ansvar och struktur? Trivs du i en roll där du får möjlighet att påverka och arbeta självständigt? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu en ekonomiassistent inom kundreskontra till kund på Södermalm i Stockholm. Låter det spännande? Skicka då in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent på detta företag kommer du att vara en nyckelperson med många kontaktytor. Du kommer att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö, tillsammans med härliga kollegor och där man värderar balansen i arbets-och privatlivet. Du är med och bidrar till en god företagskultur där ärlighet, engagemang och omtanke är några av värdeorden.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Avstämning av kundreskontrakonton
  • Bankavstämningar
  • Daglig fakturering
  • Inkassohantering
  • Följa upp och reservera för kundförluster
  • Fördelning, matchning och uppföljning av krediteringar
  • Hantera kravstoppade fakturor

I arbetsuppgifterna ingår även löpande redovisning, avstämningar och att vara delaktig i månads- och årsbokslut samt att vara delaktig i projekt och att utveckla rutiner och processer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara kontaktperson gällande kundfakturering mot både interna och externa kunder. I dagsläget arbetar sju personer i teamet på ekonomiavdelningen. De sitter i fräscha lokaler i en stimulerande arbetsmiljö. Huvudkontoret är beläget i ljusa nyrenoverade lokaler på Södermalm, på gångavstånd från Södra Station och Medborgarplatsen i Stockholm. Uppdraget är tänkt att starta omgående och pågå minst 6 månader.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom och har minst ett par års erfarenhet av som ekonomiassistent inom kundreskontra samt kunskaper i redovisning och några års erfarenhet av löpande redovisning. Du behärska vanligt förekommande ekonomisystem, meriterande om du har arbetat i Billogram. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav då du ska kunna kommunicera obehindrat med kollegor och kunder. Goda kunskaper i Excel är också ett krav.

Som person är du driven, lösningsorienterad, kommunikativ och fokuserar på kvalitet och noggrannhet Du trivs även att själv ta ansvar och är proaktiv. Du är teamorienterad och trivs i en organisation där ni hjälps åt och gillar att ta ansvar för ditt bidrag till gruppen, både i arbetsuppgifter och med god stämning. För att lyckas i rollen arbetar du självständigt, systematisk och fokuserar på kvalitet och noggrannhet.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-05
Åsa Jonsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Jonsson

0707-386709

Räkna ut avståndet till jobbet


Västra Järnvägsgatan 15


map

Andra jobb som kanske passar dig