TNG

Ekonomiassistent till Läkartidningen i Stockholm

Gillar du att arbeta med ekonomi och vill arbeta deltid? Läs mer här!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-04
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Åsa Jonsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Jonsson

0707-386709

Gillar du att arbeta med ekonomi och vill arbeta deltid? Läs mer här!

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och har god förståelse för ekonomi? Vi söker nu en ekonomiassistent till Läkartidningen i Stockholm. Tjänsten är på deltid 40% med start i slutet av maj. Låter detta intressant så ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Läkartidningen ges ut av Läkartidningen Förlag AB, som är ett av Sveriges läkarförbund helägt dotterbolag. Läkartidningen Förlag anordnar även event och ger ut böcker.
Som ekonomiassistent hos Läkartidningen välkomnas du till en trevlig arbetsplats i centrala Stockholm där du självständigt kommer att ansvara för deras leverantörsreskontra. Här får du en roll som både har de klassiska delarna av leverantörsreskontran, samtidigt som du kommer ges möjlighet att se över och påverka de delar i processer och rutiner som kan optimeras och effektiviseras.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Läkartidningen har tre faktureringsben dessa innefattar prenumerationer, annonsering och seminarier/kurser. Totalt är det cirka 250 fakturor som faktureras varje månad.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat:

  • In/utbetalningar
  • Kontering
  • Påminnelsehantering
  • Inkassoärenden
  • Periodiseringar, i viss mån
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Läkartidningen sitter i fina lokaler på Östermalm och du arbetar kontorstider 2 dagar per vecka (16 tim/v) med möjlighet till viss flextid. Uppdraget startar under maj månad och är tänkt att löpa på under en längre tid.

Som konsult via TNG arbetar du ute hos kund under hela perioden och omfattas givetvis av vårt kollektivavtal med förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att du smidigt ska komma in i rollen söker vi dig som har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är strukturerad och ansvarstagande samt har erfarenhet av liknande arbete och gärna att du har arbetat i Visma Control och Medius. Du är en problemlösare, har ett öppet sinnelag och är flexibel. Vi ser också att du har grundläggande ekonomiutbildning eller likvärdigt. Du är engagerad och bra på att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-04
Åsa Jonsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Jonsson

0707-386709

Räkna ut avståndet till jobbet


Östermalmsgatan 40


map

Andra jobb som kanske passar dig