Sök

Ekonomiassistent till Skanska i Stockholm

Skanska söker nu en ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra i Stockholm? Läs mer och sök redan idag!

Uppdragsgivare Skanska
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-05-16
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Skanska söker nu en ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra i Stockholm? Läs mer och sök redan idag!

Vill du bli nästa generations ekonomiassistent? Till ett stort internationellt företag i Stockholm söker vi nu en driven och självgående ekonomiassistent. Brinner du för ekonomi och är intresserad av nya innovativa lösningar? Vill du tillsammans med vår kund vara med och driva utvecklingen framåt av befintliga processer och rutiner? Har du högskoleutbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet inom leverantörsreskontra då är det dig vi söker! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som ekonomiassistent inom avdelningen leverantörsreskontra erbjuder vi dig en spännande tjänst på ett stort internationellt företag. På Skanska får du möjlighet att bidra med din tidigare kunskap inom ekonomi och erfarenhet av leverantörsreskontra. Utöver det dagliga arbetet kommer du på sikt få möjlighet att aktivt vara med och driva förbättringsarbetet av befintliga processer och rutiner. Du kommer att tillhöra avdelningen Skanska Affärsstöd ekonomi och tillsammans med 25 härliga kollegor bidra till verksamheten. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ankomstregistrera och granska leverantörsfakturor
  • Hantera interna reklamationer av felaktiga fakturor
  • Korrigera och kontera om felaktiga fakturor 
  • Arbeta med krav och påminnelser av leverantörsfakturor
  • Besvara frågor från interna kontakter och leverantörer 
  • Förbättra processer och rutiner
  • Felsökning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider. Önskad start är omgående och uppdraget förväntas att löpa under 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning. Skanska erbjuder sina anställda och konsulter fri frukost varje dag samt fri tillgång till gym och träningspass i Skanskas lokaler. Tjänsten är placerad i ljusa och fräscha lokaler vid företagets huvudkontor i Stockholm med närhet till goda kommunikationer och service.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och erfarenhet från arbete som ekonomiassistent. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra. Det är av stor vikt att du har mycket god förståelse för hela fakturaflödet, arbetar strukturerat, är driven, noggrann och effektivt. Som person trivs du att samarbeta med andra, är flexibel och prestigelös. För rollen är det också av stor vikt att du är förändringsbenägen samt ser positivt på att bidra till företagets fortsatta utveckling, Har du tidigare erfarenhet av Oracle Fusion eller annat affärssystem är även detta meriterande.

Skanska

Skanska

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2015 till cirka 34 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2014 cirka 4100 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Skanska
Uppdragsgivare Skanska
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-05-16
Pernilla Ek
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Warfinges väg 25, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig