TNG

Elektronikingenjör inom analog mätning

Eletta Flow söker en elektroingenjör inom mixed signal till deras huvudkontor i Stockholm

Arbetsgivare Eletta Flow
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-12
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Dana Jennerström
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Eletta Flow söker en elektroingenjör inom mixed signal till deras huvudkontor i Stockholm

Är du elektroingenjör med erfarenhet inom analoga system samt ett stort intresse för produkter inom analog mätning? Trivs du i organisationer med kundnära produktutveckling och spännande teknik? På Eletta Flow får du jobba med analog elektronik inom ett brett spann av olika arbetsprocesser. Du får möjlighet att jobba både med förbättringar av befintliga produkter respektive framtagning och utveckling av nya produkter. Du ges möjlighet att använda och utveckla dina kunskaper inom analoga system, inbyggda system-programmering, RF och mixed signals.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Elettas flödesmätare är en unik produkt som kan användas i tre olika funktionslägen i mätning av gas- och vätskeflöde samt av differenstryck. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och söker idag en elektronikingenjör med erfarenhet av inbyggda system! Vi erbjuder dig en självständig och utvecklande roll där du får möjlighet att dagligen jobba med din spetskompetens inom analog utveckling.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På Eletta Flow kommer du få tillgång till vårt nya elektroniklabb och bland annat arbeta med: 

  • Arbeta produktionsnära med hands-on uppgifter inom utveckling samt vidareutveckling av befintliga produkter
  • Utföra förstudier
  • Simulera flöden och rita kopplingsscheman 
  • CADa kretskort
  • Bygga prototyper
  • Testa förserieprodukter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos oss på Eletta är våra anställda vår största tillgång och företagskapital. I din roll kommer du arbeta med utveckling av nya produkter samt vidareutveckling av befintliga produkter och testa dessa i vårt nya elektroniklabb. Du bär helhetsansvar som Technical Lead och arbetar nära produktionen. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Eletta expanderar i dagsläget inom elektronikutveckling och söker därför en erfaren ingenjör inom inbyggda system. Du har en civilingenjörsexamen inom elektronik och har några års erfarenhet inom analog elektronik. Du har ett intresse för att arbeta med inbyggda system och erfarenhet av arbeta hands-on i team. Du har tidigare erfarenhet inom mikrokontrollprogrammering och arbete i ett CAD-system. Du behärskar engelska flytande i såväl tal som skrift.

Önskvärt är kunskaper i OrCad/Eagle, inom lödning, EMC/EMI och LT/PSpeice. Det är meriterande med erfarenhet av samarbete med mekanikingenjörer. Som person har du ett intresse för analog elektronik och produktutveckling. Vi söker en "doer" med god social förmåga. Som person är du prestigelös, nyfiken och öppen för att realisera såväl dina egna som andras idéer. 

Eletta Flow

Eletta Flow

Eletta är ett familjeägt företag med ungefär 20 anställda som alla arbetar nära varandra. Eletta har kunder och produkter över hela världen och därmed är koncernspråket även engelska. Eletta sitter i Segeltorp, Stockholm. Hos Eletta får du möjlighet att själv bedriva din utveckling och breddning inom inbyggda system.

Eletta utvecklar och tillverkar flödesmätare och flödesvakter för användning i industri. Det är ett litet bolag där alla hjälper till med högt som lågt. På Eletta arbetar man i projektform och har ansvar för sina egna projekt men med hjälp av varandra. Behoven kommer från marknad eller från portföljanalys varpå nya kravspecifikationer skapas och nya produktutvecklingsprojekt initieras. Montage och verkstad finns i byggnaden, men i övrigt beställs större delen av komponenterna. Mest fokus i nuläget läggs på bredda produktportföljen med fler elektroniska varianter som komplement till befintliga produkter.

| Eletta Flow AB

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Eletta Flow
Arbetsgivare Eletta Flow
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-12
Dana Jennerström
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet


Mälarvägen 3 Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig