TNG

Elingenjör till Fortum Waste Solutions i Kumla

Vi söker en elingenjör till Fortum Waste Solutions i Kumla

Arbetsgivare Fortum Waste Solutions AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-12-27
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Malin Thoresson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

Vi söker en elingenjör till Fortum Waste Solutions i Kumla

Är du den elingenjör som vill hjälpa oss med att ta ansvar för vårt interna låg- och högspänningsnät? Vill du arbeta på en mindre och lätthanterlig anläggning som har en familjär atmosfär? Då kan detta vara tjänsten för dig! Fortum Waste Solutions ingår i Fortumkoncernen och arbetar med att förbättra material- och energieffektiviteten för sina kunder genom att erbjuda lösningar för återanvändning, återvinning och slutdeponering samt tjänster för marksanering och miljöbyggande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du ingår i underhållsteamet på Fortums anläggning i Kumla där du har stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. Du blir en del av ledningsgruppen för underhåll och kommer arbeta långsiktigt med moderna underhållsprocesser.

På Fortum får du en arbetsplats som uppmuntrar till nytänkande och där teamandan är stark och respektfull. Du får arbeta i en organisation med korta beslutsvägar som ständigt arbetar framåt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Planera, bereda och utveckla underhållsinsatser i elnät och elanläggningar
  • Projektleda och samordna projekt inom verksamhetsområdet
  • Arbetsleda och samordna externa konsulter och entreprenörer inom underhåll
  • Genomföra beräkningar/kabelberäkningar

Du rapporterar till Underhållschefen och ingår i ledningsgruppen för underhåll.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får en viktig roll i utvecklingen av underhållsstrategier för att nå en så kostnadseffektiv tillgänglighet som möjligt. Som elingenjör har du stor möjlighet att påverka och utveckla arbetet inom ditt ansvarsområde.

Du kommer arbeta tätt ihop med avdelningschefen för el men också ha ett nära samarbete med hela underhållsavdelningen och produktionen. Du kommer även ha en stödjande funktion till organisationen med bland annat normer och regelverk, besiktningar och kravställning. Du ansvarar även för uppföljning och utveckling av underhållet med avseende på effektivitet.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en gymnasial eller högre utbildning inom el eller motsvarande erfarenhet. Du har tidigare arbetat som elingenjör eller el-konsult inom industri, produktion eller installationsverksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Maximo eller liknande verksamhetssystem för hantering av arbetsorder. 

Som person är du relationsskapande och teknisk intresserad. Vidare så är du utvecklings- och resultatorienterad.

Fortum Waste Solutions AB

Fortum Waste Solutions AB

Fortum Recycling and Waste Solutions erbjuder tjänster inom miljövård och materialeffektivitet i Norden. Vårt mål är att spara på naturresurser och främja en cirkulär ekonomi. Vi förbättrar material- och energieffektiviteten för våra kunder genom att erbjuda lösningar för återanvändning, återvinning, avfallshantering och slutdeponering samt tjänster för marksanering och miljöbyggnation. Fortum Recycling and Waste Solutions har nästan 650 medarbetare i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Du hittar mer information på www.fortum.se/wastesolutions

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Fortum Waste Solutions AB
Arbetsgivare Fortum Waste Solutions AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-12-27
Malin Thoresson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

Räkna ut avståndet till jobbet


Norrtorp 112


map

Andra jobb som kanske passar dig