Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Friskvård Friskvård
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension Tjänste­pension

En driven ekonomiassistent till Bambora

Nu söker Bambora en driven ekonomiassistent med fokus på fakturering till sitt kontor i centrala Stockholm.

Uppdragsgivare Bambora
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-06

Frågor om jobbet

Dana Jennerström
Kontakta din rekryterare

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Nu söker Bambora en driven ekonomiassistent med fokus på fakturering till sitt kontor i centrala Stockholm.

Vill du arbeta som ekonomiassistent i en snabbväxande organisation i en internationell miljö där du har en viktig roll för företagets fakturering? Trivs du arbeta i snabba, men högkvalitativa processer med mycket energi? Sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Bambora är ett snabbväxande företag med en stor entreprenörsanda som erbjuder innovativa betallösningar till sina kunder med fokus på att förenkla småföretagens vardag. Här kommer du att få jobba i en inspirerande miljö med duktiga kollegor och vara en del av ett ambitiöst Finance-team. Bambora är nu även i en spännande fas då man väljer att utveckla sina processer för att skapa mer effektivitet vilket du kommer att få vara en del av. I denna roll som ekonomiassistent får du möjligheten att arbeta i en viktig roll samtidigt som du får mycket eget ansvar och stort utrymme till personlig utveckling.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent kommer du att fokusera på komplexa faktureringar då Bambora erbjuder flera olika tjänster till sina kunder. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara:

  • Generera och skicka fakturor i rätt tid.
  • Skapa fakturor utifrån olika avtal och skicka dem till bolagets outsourcing partner Svea
  • Undersöka och lösa kundfrågor som säkerställer insamling av pengar på ett snabbt och effektivt sätt
  • Delta i ett systembyte och vara med i implementeringsprocessen
  • Viss kundkontakt

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att få jobba i fantastiskt fina lokaler mitt i centrala Stockholm. Bambora värnar om sina anställda och har en inbjudande och öppen företagskultur så att du känner dig omhändertagen från första dagen. Du kommer ha 4 stycken kollegor i ditt team, och rapporterar till Accounting Manager. Detta är en rekrytering med start omgående så fort vi hittat rätt person.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet av kundfordringar och faktureringar. Vi ser gärna att du tidigare jobbat med stora flöden för att kunna hantera volymer och för att kunna effektivisera våra arbetsprocesser. Du har en utmärkt förmåga att både kommunicera muntligt och skriftligt i både svenska och engelska då både interna kollegor och kunder är engelsktalande. Du föredrar att jobba strukturerat och systematiskt då en stor mängd fakturor ska hanteras med stor noggrannhet och du har också uppmärksamhet på detaljer. Du håller tydliga deadlines för att alltid kunna leverera fakturor i tid. Vi ser gärna att du har ett intresse av it-lösningar och rör dig vant mellan olika system, och du kommer också att medverka vid ett systembyte som Bambora just påbörjat.

För att trivas i denna roll är du positiv och driven. Du jobbar med stort engagemang och mycket energi då arbetsplatsen präglas av detta. Du är prestigelös och gillar att ge bra service till både dina kollegor och kunder för att skapa ett välkomnande intryck på arbetsplatsen.

Om Bambora

Bambora är en svensk betalkoncern. Företaget erbjuder betaltjänster för fysisk butik, e-handel och mobil handel. Vårt huvudkontor ligger i centrala Stockholm, Sverige men har även kontor i Australien, Nya Zeeland, Kanada, Danmark, Finland och Norge. Vi har cirka 650 anställda, över 100 000 kunder och hanterade under 2016 betalningar till ett värde av cirka 45 miljarder Euro i 65 länder. Bambora är en sammanslagning av en rad företag med mångårig erfarenhet inom betalbranschen. Vår drivkraft är att förenkla vardagen för små och medelstora företag. För Bambora handlar det om alla företagare, oavsett försäljningskanal. Det vill säga allt från startups med försäljning online eller mobilt till butiken på hörnet som finns i tre månader eller 30 år.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare Bambora
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-06

Frågor om jobbet

Dana Jennerström
Kontakta din rekryterare

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet


Vasagatan 16


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden