Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Flextid Flextid
Jobba hemma Jobba hemma
Ny Teknik Ny Teknik
Centralt kontor Centralt kontor

Engagerad projektassistent till Hello World!

Vill du jobba och utvecklas som projektledare och vara med och tända digitala stjärnor tillsammans med Hello World!? Sök idag!

Arbetsgivare Hello World!
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-12

Frågor om jobbet

Julia Wengse
Kontakta din rekryterare

Julia Wengse

0768 72 57 77

Vill du jobba och utvecklas som projektledare och vara med och tända digitala stjärnor tillsammans med Hello World!? Sök idag!

Nu söker vi en prestigelös projektledare till Hello World! - en ideell förening som brinner för att främja digitalt skapande för barn och ungdomar via läger och meetups - oavsett tidigare förkunskaper eller bakgrund. Du kommer arbeta tätt med våra andra projektledare och att ha en central roll i ett litet, entreprenöriellt och värderingsstyrt team där ingen dag är den andra lik. Som assistent och koordinator kommer du arbeta med vår kommunikation och administration kring våra lägeraktiviteter, volontärer, andra evenemang och workshops. Du kommer dessutom vara delaktig i våra Meetups på söndagar där barn och ungdomar arbetar med digitalt skapande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du en omväxlande roll där du får ett stort ansvar för vår projektledning och det dagliga arbetet. Uppgifterna varierar från dag till dag och du kommer utmanas i att lära och tänka nytt. Hello World! är en förening med starka värderingar och höga ambitioner och du kommer att vara delaktig i att stärka Sveriges framtida konkurrenskraft. Dessutom tror vi att du kommer utvecklas på vägen - oavsett om du nyligen slutat skolan eller har lång arbetslivserfarenhet.

Du kommer att själv driva projekt, likväl som att du kommer att jobba tillsammans och under någon av våra andra projektledare i team. . Vi är en platt organisation där du kommer att få jobba med allt mellan högt och lågt, därför kommer du trivas som bäst om du har förmågan att jobba prestigelöst.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektassistent arbetar du dagligen med att stötta våra projektledare med stort som smått. 

Det innebär bland annat att:

  • Sköta administration, bokningar och deltagarlistor till våra läger och andra evenemang
  • Organisera och assistera vid evenemang t ex ordna med transport och boka lokaler
  • Arbeta med digitala e-postutskick och nyhetsbrev till sponsorer, kursdeltagare och leverantörer 
  • Hantera samtal och kommunikation via e-post gällande aktuella projekt
  • Ha dialog med leverantörer om samarbete och sponsorskap

Rollen kan också innebära viss administration inom ekonomi (avstämningar och enklare bokföring) samt IT-relaterat arbete kopplat till konfigurering av operativsystem, beroende på vilken profil och bakgrund du har. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får ett flexibelt jobb där du kan anpassa tider och arbetsmiljö till vad som passar dig bäst. Kontoret ligger på Sveavägen, centralt i Stockholm, men du kan också jobba hemifrån en hel del. Då du i rollen kommer att behöva vara flexibel i samband med evenemang, läger och dylikt ser vi också att du har körkort. Start sker så snart som möjligt och du kommer att bli tillsvidareanställd, men starta med en sex månaders provanställning. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs att jobba på ett entreprenöriellt och värderingsstyrt företag med korta beslutsvägar och hög aktivitet. 

Det är bra om du: 

  • Har vana av att jobba i projekt (t ex ideella projekt, studentorganisationer, frilansare, reklam- och eventvärlden eller liknande arbetsplatser)
  • Är van att arbeta i olika digitala verktyg eller är nyfiken på IT, digital utveckling och lär dig snabbt
  • Trivs i en flexibel roll under ständig utveckling
  • Är duktig på att självständigt lösa problem
  • Har viss erfarenhet av eller utbildning inom ekonomi (avstämningar och enklare bokföring) och administration eller har intresse för och kunskaper om Windows

Om Hello World!

Hello World! är en allmännyttig ideell förening som syftar till att främja barns och ungdomars intresse för och utbildning inom digitalt skapande och att tända framtidens digitala stjärnor. Det gör vi genom att bedriva utbildnings- och lägerverksamhet med fokus på digitalt skapande. Vår filosofi är inkluderande och strävar efter att göra digitalt skapande lättillgängligt för alla barn och ungdomar oavsett tidigare förkunskaper, etnicitet, bakgrund, kön, bostadsort och ekonomiska förutsättningar. På så sätt bidrar verksamheten både till social integration och till att stimulera intresset för digitalt skapande, vilket stärker ungdomarnas konkurrenskraft på arbetsmarknaden i framtiden.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Hello World!
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-12

Frågor om jobbet

Julia Wengse
Kontakta din rekryterare

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet


Sveavägen 20, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden