TNG

EnterCard söker nya medarbetare till backoffice

Vill du jobba i en administrativ roll med mycket kundkontakt på EnterCard i centrala Stockholm? Läs mer och sök idag!

Uppdragsgivare Entercard
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-24
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Olofsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Vill du jobba i en administrativ roll med mycket kundkontakt på EnterCard i centrala Stockholm? Läs mer och sök idag!

Vi söker nu 8 nya medarbetare till EnterCard för en spännande och stimulerande tjänst. I tjänsten ingår det mycket kundkontakt och du får en bra inblick i finansbranschen. Du kommer bland annat genom samarbete ansvara för att komplettera information för EnterCards företagskunder. Teamet sitter i fina lokaler mitt i city i Stockholm. Du får många nya kollegor vilket kommer bredda ditt professionella nätverk.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Visa Business Card på EnterCard får du jobba i ett härligt team på en spännande arbetsplats i centrala Stockholm. Du kommer att få en bra introduktion som kommer att ge dig en stabil grund att bygga vidare på i din roll inom BackOffice. Dessutom får du inblick i betal- och kreditkortsprodukter, samt ekonomi- och finansieringslösningar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER


I denna roll kommer du arbeta med att verifiera verklig huvudman. Det innebär bl.a. att du kommer:

  • Kontrollera att vi har kännedom om vilka som står bakom de bolag som vi har som kunder
  • Verifiera uppgiven firmatecknare
  • Om någon information behöver kompletteras kontaktas kunden via brev och telefon

Att verifiera verklig huvudman är numera ett lagkrav för de flesta svenska företag och viktigt i arbetet med att förhindra penningtvätt och annan olaglig verksamhet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid med start den 11:e februari. Uppdraget är tänkt att pågå tom den 31:a maj, med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten inleds med utbildning i processer och system.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Ditt arbetssätt är lugnt och metodiskt och du tycker om kundkontakt. Du trivs även med att undersöka och reda ut avvikelser för att dra rätt slutsatser. Det är viktigt att du kan strukturera och prioritera ditt arbete då det kommer ställas höga krav på din förmåga att leverera.

Vi tror att du har sammanlagt ett par års erfarenhet inom servicerelaterat område och har akademisk utbildning inom ekonomi eller annat liknande. Har du erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information är detta meriterande, men inget krav. Vi tror också att du har vana att arbeta i olika system och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya. Vi tror också att du har erfarenhet av att arbeta med office-paketet.

Entercard

Entercard

EnterCard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag. De erbjuder flexibla konsumentkrediter genom företagets egna varumärke re:member och tillsammans med deras partners. Deras mål är att göra deras kunders vardag enklare genom att erbjuda dem smarta och flexibla finansieringslösningar.

EnterCard finns representerat i Norge, Sverige och Danmark och har 450 engagerade medarbetare som betjänar företagets 1,7 miljoner kunder.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare Entercard
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-24
Maria Olofsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig