TNG

Erfaren ekonomiassistent till Teenage Engineering

Teenage Engineering söker en positiv och orädd ekonomiassistent i Stockholm. Läs mer här!

Arbetsgivare Teenage Engineering
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-27
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Flextid Flextid
Dana Jennerström
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Teenage Engineering söker en positiv och orädd ekonomiassistent i Stockholm. Läs mer här!

Teenage Engineering i Stockholm söker en ekonomiassistent som vill bidra med sina goda kunskaper inom reskontra och vara med på en spännande utvecklingsresa. Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett kompetensintensivt och värderingsstyrt bolag där vår personal är vårt främsta kapital. I din roll får du möjlighet att använda dig av dina reskontrakunskaper i en prestigelös organisation med internationell prägel. Vi har en god tillväxt och vår framgång medför en föränderlig miljö – någonting vi hoppas också blir inspirerande för dig i din roll.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att i huvudsak ansvara för kundreskontra men även för delar av leverantörsreskontra. Det inkluderar bland annat:

  • fakturering
  • kontering samt hantering av reskontrans flöde
  • påminnelse- och inkassohantering
  • kontoavstämningar
  • betalningar
  • utläggsredovisning

Dessutom vill vi gärna att du tar ansvar för den dagliga och operativa verksamheten, som omfattas av: reseadministration, inköp av kontorsmaterial, konferenser samt för att vara behjälplig vid våra kundevent, m.m.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som ekonomiassistent kommer du arbeta i en roll med bredd där du har goda möjligheter att vara med och utveckla våra processer. Du kommer självständigt att ta ansvar för reskontran men du finner ett tryggt och solitt bollplank i vår redovisningsansvarig. Vi sitter i fina och moderna lokaler i Hammarby Sjöstad.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med ekonomiutbildning och några års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent. Rollen kräver mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift. Struktur, noggrannhet och ett sinne för siffror är också viktigt för att bli framgångsrik i rollen. Du är en nyfiken, ansvarsfull och driven problemlösare som kan arbeta självständigt.

Vi befinner oss i en tillväxtfas och söker en trygg och stabil lagspelaren som inte duckar för eget ansvar, har ett öga för detaljer, är snabblärd och utrustad med mycket tålamod. Din tidigare erfarenhet som ekonomiassistent ger också ett helhetstänk samt systemvana av olika system t.ex. Fortnox, Excel och Centra. Du bidrar gärna till en god stämning på jobbet och är både hjälpsam och prestigelös.

Teenage Engineering

Teenage Engineering

Teenage engineering develops highly acclaimed products for people who love sound, music and design. The company´s first product OP-1, the portable wonder synthesizer, is used by world famous artists and was unveiled 2010. In 2014 the OD-11 ortho directional wireless loudspeaker was exclusively launched at Moma NYC. The pocket operator series released 2016, with currently nine units available, now represents the most affordable musical instruments available. The OP–Z multimedia synthesizer and sequencer was released autumn 2018. Teenage engineering is based in Stockholm, Sweden. The company was founded 2007.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Teenage Engineering
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-27
Dana Jennerström
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet


Virkesvägen 3a


map

Andra jobb som kanske passar dig