Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Centralt kontor Centralt kontor

Erfaren kundtjänstmedarbetare till FAR i Stockholm

Nu vill FAR förstärka sin kundtjänst med en ny kundtjänstmedarbetare till kontoret mitt i City

Arbetsgivare FAR
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-12

Frågor om jobbet

Hendrik Christiansson
Kontakta din rekryterare

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu vill FAR förstärka sin kundtjänst med en ny kundtjänstmedarbetare till kontoret mitt i City

Gillar du att ge service? Har du arbetat med kundservice via telefon och mejl? Vill du vara med och utveckla vår service från toppklass till världsklass? Vi letar efter dig som vill vara med på vår förändringsresa, sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På FAR satsar man på sin personal. Det innebär dels att du kommer få en ordentlig upplärning när du börjar samt uppmuntras att ta initiativ för att förbättra verksamheten. FAR erbjuder även bra förmånspaket till sin personal.

Som anställd får du tillgång till många förmåner som inkluderar tjänstepension (sjukpension, trygghetsförsäkring vid arbetsskada, efterlevandeskydd), friskvårdsbidrag på 4600 kr/år, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård med regelbunden hälsokontroll, rabatterad privat sjukvård för anhöriga via företagshälsovården samt influensavaccination. I jobbet ingår mobiltelefon och möjlighet till personalbil samt betalda startavgifter i samband med motionslopp. 

Du arbetar 37,5 timmar/vecka med 32,5 timmar/vecka under sommarmånaderna juni, juli och augusti. 

Du kommer att ingå i en välfungerande, harmonisk grupp på fem personer där det är högt i tak och en vilja att leverera förstklassig service. FAR sitter i moderna lokaler 100 meter från Centralstationen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din huvudsakliga arbetsuppgifter kommer blir att:

  • svara på mejl, telefon och chatt från FARs kunder. Det handlar om allt från frågor om vårt kursutbud till enklare support för våra digitala tjänster till hjälp med gjorda beställningar 
  • ringa utgående samtal till existerande eller potentiella kunder, till exempel efter genomförda kundevent eller mailutskick
  • utveckla verksamheten och komma med förslag på hur FAR kan serva sina kunder på ett bättre sätt genom att ha ständig dialog med hela organisationen
  • driva små projekt såsom förbättringar på hemsidan och sedan följa upp effekterna på kundnöjdheten

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i en kundservice-/säljgrupp på 5 personer på ett kontor med totalt 50 personer. FAR ligger på Kungsbron precis intill Centralstationen.

Tjänsten är på heltid, 37,5 timmar/veckan, och är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställningen på 6 månader och startar så fort rätt person är på plats. Arbetstiderna är mellan 8:30-17 med viss möjlighet till flex.

Här kan du kolla in FARs instagramkonto: https://www.instagram.com/farbransch/

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tycker det är kul att ge service och som även kan hjälpa FAR att bli bättre i arbetet med ännu nöjdare kunder. Vi tror att du har jobbat i en liknande serviceroll tidigare och talar och skriver god svenska. Du är självständig, serviceorienterad och bra på att kommunicera både med externa kunder och internt. 

Om FAR

FAR är branschorganisationen för lönekonsulter, redovisningskonsulter, revisorer och skatterådgivare. Vi utvecklar revisions- och rådgivningsbranschen och ger näringsliv och samhälle tydliga spelregler, rätt kompetens och tillförlitlig information.

Våra medlemmar, cirka 5 300, är auktoriserade och godkända revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter, skatterådgivare och lönekonsulter. Vi arbetar både nationellt och internationellt och utvecklar revisions- och rådgivningsbranschen genom bland annat rekommendationer, utbildning och remissverksamhet.

FAR arrangerar också utbildningar, ger ut böcker, tidningar och digitala produkter.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare FAR
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-12

Frågor om jobbet

Hendrik Christiansson
Kontakta din rekryterare

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet


Kungsbron 2


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden