TNG

Erfaren säljare sökes till Green Cargo

Kundansvarig säljare / account manager sökes till Green Cargos försäljningsorganisation. Placeringsort kan vara valfri.

Arbetsgivare Green Cargo
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-09-05
6 v semester 6 v semester
Flextid Flextid
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Eva Sahlin
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Kundansvarig säljare / account manager sökes till Green Cargos försäljningsorganisation. Placeringsort kan vara valfri.

Vi söker dig som har erfarenhet av att sälja komplexa tjänster och som trivs med resor i tjänsten.
Placeringsort kan vara Solna, Borlänge, Malmö, Hallsberg eller Gävle.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i vår försäljningsorganisation! Konkurrensen är hård både från andra järnvägsoperatörer och från andra transportslag. Detta ställer stora krav på kreativitet och lyhördhet för att tillgodose kundernas önskemål om konkurrenskraftiga och lösningsorienterade transporttjänster. Hållbar utveckling är viktigt för oss och vi är det enda rikstäckande godstransportföretaget som är godkänt enligt Bra Miljöval.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som säljare har du ansvaret för att driva försäljningsarbetet gentemot utvalda kunder. Du är Green Cargos huvudkontakt mot de kunder du ansvarar för. Du utvecklar kunskap om kunderna och i sin tur deras kunder för att identifiera förbättringspotentialer och nya affärsmöjligheter. Du vårdar och utvecklar kundrelationer och affärer med befintliga och potentiella kunder med målet att förhandla och sluta avtal.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som säljare är du ansvarig och ledare för våra kundteam och genom att delegera ansvar inom kundteamet skapar du möjlighet för övriga kontaktytor att kommunicera effektivt med varandra. Du har budget-, prognos- och lönsamhetsansvar för de kunder du ansvarar för. Resor förekommer i tjänsten.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av transport- och logistikbranschen. Det är en fördel om du har högskoleexamen inom logistik eller företagsekonomi. Du har mycket god förmåga att bygga och vårda nätverk på olika nivåer, både internt och tillsammans med kunderna.

Du är initiativtagande och drivande och genom din lyhördhet och prestigelösa inställning har du förmågan att skapa engagemang hos de du arbetar med. Genom ditt strukturerade sätt att arbeta driver du dina affärer med stor noggrannhet och målmedvetenhet till förhandling och avslut. Du brinner för att hitta lösningar och du lyckas tack vare din höga grad av uthållighet. Du uppvisar genomgående goda resultat och du uppnår dina mål.

Du har en mycket hög kommunikativ förmåga i både tal och skrift, du presenterar och kommunicerar med personlig trovärdighet. Tjänsten innebär både nationella och internationella kontakter, varför du behöver mycket god kunskap i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Green Cargo

Green Cargo

Green Cargo erbjuder effektiv och hållbar järnvägslogistik för det svenska näringslivet. Vår vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Rätt gods på rätt plats vid rätt tillfälle i rätt skick - trygga transporter för kunden till minsta möjliga kostnad för miljön. Vi är 1900 medarbetare inom olika yrken och skiftande tjänster. Hos oss är trivseln och stoltheten hög och möjligheten till karriärutveckling är stor, vilket gör att de flesta väljer att stanna länge hos oss. Vi söker medarbetare som med sin kompetens och sitt engagemang vill och kan bidra till att nå uppsatta mål.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Green Cargo
Arbetsgivare Green Cargo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-05
Eva Sahlin
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet


svetsarvägen 10, solna


map

Andra jobb som kanske passar dig