TNG
Extrajobb: Digital administratör till TNG Örebro

Extrajobb: Digital administratör till TNG Örebro

Som digital administratör hos oss på TNG i Örebro får du ett schysst extrajobb hos vårt digitala säljteam!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-12-08
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Vendela Ekstrand Hamrén
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Som digital administratör hos oss på TNG i Örebro får du ett schysst extrajobb hos vårt digitala säljteam!

I rollen som digital administratör hos oss på TNG erbjuder vi dig ett schysst extrajobb inom Digital Sales Marketing på deltid. Här ligger fokus på att fylla på vårt CRM-system med nya kontakter via digitala prospekteringsverktyg. Dessutom kommer du att göra supernischade e-postutskick med syftet att bygga en bredare kundbas till TNG och dotterbolaget Ada Digital.

Här får du ett kul extrajobb inom digital försäljning och marknadsföring som innehåller allt från detektivarbete och CRM-system till enklare copywriting.

Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som digital administratör hos oss på TNG erbjuds du ett jobb att trivas på hos ett starkt varumärke som lever efter sina värderingar och vars vision är att se bortom fördomar. Du får även:

  • En långsiktig timanställning med kollektivavtal i ryggen.
  • Ett utvecklande extrajobb där du får lära dig spännande programvaror inom Martech och modernt prospekteringsarbete, liksom Marketing Automations.
  • Ett innovativt företag till arbetsgivare, som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar. Allt från digital kundbearbetning till AI.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som digital administratör kommer några av dina dagliga arbetsuppgifter bestå av att:

  • Fylla på CRM-system med nya kontakter via digitala prospekteringsverktyg.
  • Skriva säljande mail till utvalda målgrupper av kunder och prospects för bearbetning via e-post utifrån regionala önskemål.
  • Hantera inkommande mejl och frågor i samband med mejlutskick. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som digital administratör kommer du mestadels att sitta framför datorn tillsammans med ditt team och söka rätt på kontaktuppgifter eller fila på texten till ett säljande mail.

Här blir du självklart en del av gemenskapen på TNG generellt och kontoret i Örebro i synnerhet. Du har ett viktigt jobb som ligger till grund för organisationens bearbetning av prospects, såväl som befintliga kunder. Ditt intresse för digitala verktyg, detektivarbete och kännedom om företags organisationsstruktur kommer att göra stor skillnad för TNG! 

Vi söker dig som vill och kan jobba 16 timmar varje vecka. Därför vill vi att du har en annan huvudsaklig syssla på minst 50 %. Det finns eventuellt utrymme för att jobba fler arbetstimmar/vecka.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Exakt vad du har gjort innan är inte det viktigaste – våra verktyg och metoder lär vi dig på plats. Men redan idag bör du:

  • Ha intresse för eller erfarenhet från försäljning eller digital marknadskommunikation.
  • Förståelse och kunskap kring hur svenska företags organisationsstruktur ser ut.
  • Förstå hur B2B-försäljning och kundupplevelse fungerar.
  • Kunna uttrycka dig professionellt på svenska.

Vi kommer testa alla sökande där vi framför allt letar efter dig som är lättlärd, effektiv, självständig, logisk och noggrann. 

 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG har jobbat med fördomsfri rekrytering i över 15 år och vi blev Sveriges första företag att utveckla en fördomsfri rekryteringsprocess. Vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget - vilket innebär att du får vara med och långsiktigt bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Dessutom går det går bra för oss! Vi växer organiskt och söker löpande fler rekryterare, säljare och ledare som vill jobba på TNG. Så, delar du vårt synsätt att rekrytera fördomsfritt? Och vill du hjälpa oss att fortsätta se bortom det uppenbara? Bli då en i vårt team!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-08
Vendela Ekstrand Hamrén
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Placering

Kungsgatan 8, Örebro

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig