TNG

Extrajobb Rekryteringsassistent till TNG Göteborg

Vill du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering på innovativt företag? Välkommen till TNG i Göteborg!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-05
Centralt kontor Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Ny Teknik Ny Teknik
Anna Rydbacken
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Rydbacken

031-7612225

Vill du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering på innovativt företag? Välkommen till TNG i Göteborg!

Som rekryteringsassistent på TNG får du dagligen bidra till att en av våra viktiga målgrupper kandidaterna får en upplevelse i världsklass! Det är ett extrajobb för dig som vill lära dig mer om rekrytering, kandidatattraktion och sourcing och är en perfekt kombination för dig som kanske studerar personal eller HR.

På TNG är vi stolta över att arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning, på riktigt. Vi har utvecklat de modernaste metoderna och verktygen som idag finns på den svenska marknaden inom området. Vad sägs tex om världens första projekt med social AI-intervjurobot eller en transparent rekryteringsprocess. Dina blivande kollegor har högt driv, stort engagemang och en vilja att leverera resultat i världsklass.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett företag med starka värderingar, erfarna ledare, ett magiskt kunderbjudande och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det modernaste inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. I vår företagskultur är innovation vardag. Du kommer få chansen att lära dig rekryteringsprocessens alla moment och självständigt arbeta med annonsskapande, urval, intervjuer och digital referenstagning.

Du kommer bland annat att mötas av;

 • Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta smart och effektivt.
 • Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
 • Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som rekryteringsassistent på TNG kommer du arbeta med att;

 • Skapa och publicera annonser
 • Söka efter kandidater i interna och externa nätverk
 • Genomföra kompetensbaserade intervjuer via telefon och personliga intervjuer
 • Säkerställa och upprätthålla en god kandidatupplevelse
 • Genomföra digitala kompetensbaserade referenstagningar
 • Aktivt bidra till utveckling av våra interna processer

Allt eftersom du skaffar dig kunskap kommer din vardag att innehålla fler arbetsuppgifter och ansvarsområden.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i en grupp rekryterare och kandidatansvarig vars uppgift är att hitta kandidater och lösa uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Teamet jobbar tätt ihop, delar på ansvaret och ser till att med fokus på kompetens göra våra kunder och kandidater nöjda. Detta gör vi i en fantastisk miljö på det co-working kontor (United Spaces) som TNG sitter, i centrala Göteborg. Varje morgon prioriteras dagens uppgifter och ditt bidrag är väsentligt för att snabbt nå resultat.

Tjänsten kommer tillsättas snarast och vi ser långsiktigt på vårt samarbete. Arbetstiderna kommer vara flexibla och kan kombineras med din huvudsakliga sysselsättning. Tjänsten kan komma att utvecklas med såväl mer timmar som uppåt heltid framöver.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi vill att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studier tex inom personal eller HR, alternativt annat deltidsarbete. Dvs du söker ett extrajobb inom rekrytering som du planerar att ha ett bra tag framöver, för att på sikt är det inom rekrytering och bemanning du vill arbeta helt framöver.

Som person behöver du vara;

 • Strukturerad, för att kunna prioritera bland många arbetsuppgifter hela tiden.
 • Kommunikativ, för att kunna förmedla information så att mottagaren uppfattar dig korrekt.
 • Problemlösare, eftersom det är det vi rekryterare gör hela dagarna. Du kommer ställas inför situationer som kräver att du agerar både snabbt och effektivt så att din tid läggs på rätt saker.
 • Serviceorienterad, så att de kandidater och kunder du har kontakt med känner sig väl bemötta och omhändertagna. 
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-05
Anna Rydbacken
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Rydbacken

031-7612225

Räkna ut avståndet till jobbet


United Spaces, Östra Hamngatan 16


map

Andra jobb som kanske passar dig