TNG

Teknisk Säljare till Åkerstedts Verkstad

Nu söker vi en engagerad Teknisk Säljare med affärsfokus till Åkerstedts Verkstad i Kvänum!

Arbetsgivare Åkerstedts Verkstad AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-11-07
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Tjänstebil Tjänstebil
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Sandra Eriksson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Nu söker vi en engagerad Teknisk Säljare med affärsfokus till Åkerstedts Verkstad i Kvänum!

Vill du arbeta i en affärsinriktad roll där lösningsförsäljning och kundrelationer står i fokus? Har du erfarenhet och/eller ett stort intresse för teknisk försäljning? Då borde du ta chansen och söka tjänsten som Åkerstedts Verkstads tekniska säljare! Åkerstedts Verkstad erbjuder dig möjligheten att arbeta med ett väletablerat produktsortiment av hög kvalitet, som dessutom produceras helt i egen regi. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som teknisk säljare hos Åkerstedts Verkstad får du chansen att själv äga och driva affärsutvecklingen, vilket innebär att du har stor möjlighet att forma din roll. Ditt uppdrag blir att bygga upp nya och utveckla befintliga kundrelationer på framförallt den svenska marknaden. Du får också ett härligt gäng drivna kollegor med stor kompetens inom konstruktion, teknisk sälj, produktionsplanering och ledning. Åkerstedts Verkstad marknadsför och säljer kundanpassade industrifläktar med stora väletablerade varumärken som slutkunder. Som teknisk säljare blir du en del av ett stabilt företag med en familjär kultur. Du får friheten att själv lägga upp dina arbetsdagar, du utgår i huvudsak från kontoret i Kvänum men självklart även hemifrån när det passar bättre. Rollen rapporterar direkt till VD och verkar tillsammans med övriga funktioner inom bolaget för stark tillväxt, nöjda kunder och hög lönsamhet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Identifiera, utveckla och utöka potentiella affärsmöjligheter hos både nya och befintliga kunder
  • Självständigt ansvara för hela försäljningsprocessen
  • Bevaka marknaden, konkurrenterna, och trenderna hos kunderna.
  • Framtagning och uppföljning av offerter samt administration i CRM-system
  • Budgetansvar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innefattar ett distriktsansvar som kan sträcka sig över hela landet, en stor del av din tid kommer därför att tillbringas på resande fot. Främst dagsresor med några få övernattningar. Din fasta punkt kommer du att ha på kontoret i Kvänum, där dina kollegor inom bland annat innesälj och produktion är lokaliserade. Tjänsten är på heltid med lön efter överenskommelse, tillträde snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen eller närliggande bransch, och/eller ett stort tekniskt intresse. Kanske har du teknisk utbildning i bagaget? Det vi kommer lägga störst vikt vid är dock din person! Då detta är en ny roll hos oss söker vi dig som är självgående, med stort eget driv, välorganiserad och som har lätt att knyta nya kontakter. Du behöver vara en stark relationsbyggare, duktig på att skapa och utveckla långsiktiga relationer. Du trivs i en roll som är både operativ och strategisk, och tycker det är genuint roligt att vara i en säljande roll!

Åkerstedts Verkstad AB

Åkerstedts Verkstad AB

VI BYGGER FLÄKTAR. INGET ANNAT ÄN FLÄKTAR!

Så har det alltid varit här hos oss i Kvänum, och så kommer det att förbli. Genom alla år har vi på Åkerstedts arbetat träget med att förfina konsten att bygga industrifläktar i alla storlekar och alla former du kan tänka dig. Hos oss är nästan ingen fläkt den andra lik, eftersom varje fläkt vi bygger specialanpassas för köparens behov. Trettio års erfarenhet har resulterat i ett rationellt koncept som kombinerar trygg kvalitet och personlig support med konkurrenskraftiga priser. Behöver du en fläkt, stor som liten - då har vi den. Börja med att berätta vad du behöver, så sköter vi resten. Svårare än så är det inte. Läs gärna mer på www.akerstedts.com.

Välkommen till Åkerstedts!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Åkerstedts Verkstad AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-07
Sandra Eriksson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Räkna ut avståndet till jobbet


Broholm 1


map

Andra jobb som kanske passar dig