TNG

Försäljningschef Klimat – Region Mellan Ahlsell

Affärsdriven Försäljningschef inom B2B till framgångsrika Ahlsell i Örebro

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-05-05
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Tedsjö
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Affärsdriven Försäljningschef inom B2B till framgångsrika Ahlsell i Örebro

Är du affärsdriven och brinner för ett coachande ledarskap? Vill du vara med i Ahlsells fortsatta expansion? Då tror vi att du är rätt person för tjänsten som Försäljningschef Klimat till Region Mellan på Ahlsell i Örebro!
Affärsområde Klimat har ett komplett sortiment av produkter för alla typer av ventilation och isoleringsapplikationer.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en värderingsstyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. Hos oss är atmosfären kamratlig, möjligheterna att påverka stora och du kan genom din kompetens inom verksamhetsstyrning utveckla vår region att nå fortsatta framgångar. Då vi är ett försäljningsinriktat företag har vi ett tempo och framåtdriv i organisationen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för ett team på åtta personer (två Utesäljare och sex Innesäljare). Som Försäljningschef rapporterar du till Regionchefen för region Mellan och ingår i regionens ledningsgrupp.

I din roll ansvarar du för:

  • att utveckla, inspirera och coacha dina medarbetare på både kort och lång sikt.
  • att nå mål och att följa upp verksamheten.
  • att utveckla försäljningen och kundnöjdheten
  • att utveckla dina egna kunder

Tjänsten är placerad på Ahlsells kontor på Aspholmen i Örebro och innebär resor inom regionen (Värmland, Örebro och Mälardalen).

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Försäljningschef Klimat har du ett övergripande ansvar för teamets försäljningsresultat, tillväxt och med ditt affärsmannaskap bidrar du till gruppens utveckling mot nya framgångar. 

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med försäljning i en ledande position mot professionella kunder (B2B). Det är meriterande om du tidigare haft en ledarroll. Genom ditt ledarskap ser du till att teamet utvecklas och når sina mål.

Du är affärsinriktad, kommunikativ och har lätt för att skapa och bibehålla relationer. Vidare så tar du ett stort eget ansvar och är drivande som person. 

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 30 miljarder SEK och är noterat på Nasdaq Stockholm. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Ahlsell
Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-05
Maria Tedsjö
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet


Adolfsbergsvägen 5, Örebro


map

Andra jobb som kanske passar dig