TNG

Frontend-utvecklare till Genero i Stockholm

Söker du en bred roll med fokus inom frontend-utveckling, där du kan göra skillnad på riktigt? Sök då till Genero i Stockholm!

Arbetsgivare Genero Solutions
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-06
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Mathias Jonsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mathias Jonsson

0708 53 52 06

Söker du en bred roll med fokus inom frontend-utveckling, där du kan göra skillnad på riktigt? Sök då till Genero i Stockholm!

Som frontend-utvecklare hos oss på Genero Solutions kommer du få stora möjligheter att testa nya tekniker inom både webb och mobila applikationer. Här kommer du få en avgörande roll att kunna påverka vår produkts framtida funktion och design!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder en modern och flexibel arbetsplats, där du förväntas ta eget ansvar för att vi som team ska nå våra mål. För oss är både din tekniska och personliga utveckling högt prioriterad. Du kommer att jobba med modern teknik och du uppmuntras att testa nya saker för att vi som bolag ska ligga i framkant.

Du kommer in i ett spännande skede, då vi har en uppskattad och mogen produkt men där vi nu siktar på att ta nästa steg i utvecklingen. Du kommer att få en avgörande roll för hur vår produkt kommer utvecklas rent funktionellt och utseendemässigt, samt vara med på en spännande resa när vårt företag växer och expanderar internationellt.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

På Genero Solutions strävar vi efter att göra vardagslivet för fältsäljaren så effektivt och enkelt som möjligt. Genom att tillhandahålla molnbaserade tjänster och mobilappar hjälper vi säljkårer att uppnå sin verkliga potential.

Några av dina arbetsuppgifter kommer vara att:

  • Utveckla användarupplevelsen för vår webb och mobilapp byggda i .Net, HTML. CSS, JavaScript och Xamarin Forms.
  • Testa nya tekniker inom frontend-utveckling och tillsammans med teamet implementera dem i produkten.
  • Utveckla och implementera strategier för att bygga och underhålla moderna användarupplevelser med hör prestanda för våra slutanvändare.
  • Jobba nära vårt supportteam för att lösa produktionsproblem och supportärenden.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team om ca 10 personer som ansvarar för utveckling och drift av våra system. Vi utvecklar våra produkter främst med Microsoft-teknik. För närvarande är vi inne i en spännande fas då vi håller på att flytta all infrastruktur till Azure.

Du kommer att sitta i inspirerande lokaler på 21: a våningen i Kista Science Tower med utsikt över hela norra Stockholm.

MER OM DIG

MER OM DIG

Vi ser gärna att du som person är kommunikativ, driven och gärna tar egna initiativ. Du vågar testa nya tekniker och ifrågasätta processer och arbetssätt för att bidra till ständiga förbättringar inom hela verksamheten. Du bör ha ett stort teknikintresse och vilja att utvecklas och lära dig mer inom ditt område.

Utifrån tekniker ser vi gärna att du:

  • Har goda erfarenheter och kunskaper inom frontend-utveckling, som exempelvis JavaScript, ASP.NET, React eller Angular.
  • Gillar att jobba med våra användare gällande design och funktion.
  • Har intresse för backend-utveckling och då gärna inom C#.
  • Brinner för att jobba Agilt och förstår värdet av automatisering.

Ett krav är att du kan kommunicera på engelska flytande och det är meriterande om du har en relevant utbildning.

Genero Solutions

Genero Solutions

Genero Solutions AB utvecklar, marknadsför och säljer ett mobilt försäljningsverktyg som används av företag med fältförsäljning mot livsmedelsbutiker, hemma och specialist handel. Vi har för närvarande cirka 2 000 användare i 12 länder.

Hos Genero kommer du att vara en del av en positiv, trevlig och stimulerande arbetsmiljö där vi tror att individens skillnader skapar gemensam styrka. Vår företagskultur kännetecknas av våra kärnvärden jämlikhet, förtroende och respekt.

www.generosolutions.se

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Genero Solutions
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-06
Mathias Jonsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mathias Jonsson

0708 53 52 06

Räkna ut avståndet till jobbet


Färögatan 33


map

Andra jobb som kanske passar dig