TNG

Garantitekniker till Göteborgs Spårvägar

Göteborgs Spårvägar söker två garantitekniker med fokus på garanti och tekniskt stöd till våra depåer i Göteborg!

Arbetsgivare Göteborgs Spårvägar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-31
6 v semester 6 v semester
Massage Massage
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Betald kollektiv&shytrafik Betald kollektiv­trafik
Martin Andersson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Göteborgs Spårvägar söker två garantitekniker med fokus på garanti och tekniskt stöd till våra depåer i Göteborg!

Nu söker vi på Göteborgs Spårvägar två garantitekniker som skall arbeta mot de nya fordonen, kallade M33, som levereras till Göteborg under hösten 2019. Här blir du som är tekniker den primära kontaktytan mot fordonsleverantören BTK. Du förväntas tillgodogöra dig en hög kunskapsnivå om fordonet och kommer samarbeta med tekniska enheter samt utbildningsenheten för att sprida kunskapen.

På avdelning Underhåll och Logistik är vi cirka 250 medarbetare, uppdelade i mindre grupper med olika roller. Att trafiken fungerar är vår högsta prioritet vilket kräver en effektiv verksamhet. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos oss på Göteborgs Spårvägar är du en del av ett kommunalt bolag med fokus på "Resenären" och "Resan". Vi är en stor del av Göteborg och hos oss trivs och utvecklas människor med vitt skilda kompetenser, i olika åldrar och från olika bakgrunder.

Vi erbjuder också:

 • En öppen kultur där medarbetarna ska ha en god livskvalitet både i arbetslivet och i privatlivet
 • Kollegor med hög teknisk kompetens och en arbetsplats med en stark företagskultur
 • En flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Garantiteknikerna arbetar i ett tätt team med varandra och sitechefen i frågor om garanti och eventuella systemfel.
 • Du arbetar också till viss del med reparationer och underhåll, såväl mekaniskt som elektriskt, av fordonet och många gånger tillsammans med tillverkaren Bombardier Transportation/Kiepe Electric (BTK) för att säkerställa fortsatt garanti o.s.v. Du blir den primära kontaktytan mot fordonsleverantören BTK.
 • Du förväntas tillgodogöra dig en hög kunskapsnivå om fordonet och kommer samarbeta med tekniska enheter samt utbildningsenheten för att sprida kunskapen. Du agerar tekniskt stöd åt andra depåer som utför underhåll på fordonet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta på avdelning Underhåll och Logistik och vi är ca: 250 medarbetare uppdelade i mindre grupper med olika roller. Vi är beroende av varandra och därför är flexibilitet, ansvarskänsla och vilja att göra ett bra arbete viktiga delar. Du kommer att arbeta ute på samtliga depåer Slottsskogen, Majorna och Rantorget. 

Som medarbetare på Göteborgs Spårvägar omfattas du självklart av kollektivavtal som är tecknat av Kommunala Företagens Samorganisation (KFS). Tjänsten ska tillsättas snarast och förväntas starta enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har god förmåga att kunna navigera i ledningssystem samt övriga dokumentationsplattformar för att kunna tillgodogöra dig nödvändig och relevant information. Vi ser att du har relevant teknisk yrkesutbildning eller idag jobbar som tekniker och har goda kunskaper i Officepaketet. Tyska i tal och skrift är meriterande.

För att lyckas i den här rollen är du resultatorienterad och målmedveten, har en god analytisk förmåga då du har ett stort ansvarsområde. Du har en god kommunikativ förmåga då rollen innebär dialog med många olika medarbetare. Du är organiserad och strukturerad då en del av tjänsten innebär administration och du har en god kunskap inom administrativa system.

Vi ser också att du har:

 • Erfarenhet om analysarbete Six sigma, rotorsaksanalys eller liknande
 • Kunskaper i felsökning genom kretsschema, mjukvaruschema samt terminalprogram
 • Relevant fordonskunskap
 • Kunskaper om garantihantering
 • B-körkort då bilkörning ingår i arbetet

 

Göteborgs Spårvägar

Göteborgs Spårvägar

Göteborgs spårvägar säkerställer Västra Götalands största enskilda transport av resenärer med drygt 130 miljoner resenärer under ett kalenderår. Med nytt fordon på väg in under 2019 och en ny underhålls- och uppställningsdepå på Ringön ligger förändring och framtiden för oss. Det är en spännande utveckling att vänta i kombination med ett stort och viktigt samhällsuppdrag som gör det särskilt intressant att arbeta här. Då vi är en del av staden finns dessutom gott om förmåner att tillgå som 30 dagars semester, massage på jobbet, subventionerade periodkort för kollektivtrafik i regionen samt goda karriärmöjligheter.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Göteborgs Spårvägar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Martin Andersson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet


Rantorget 4, Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig