TNG

Global Tech Manager till Aritco i Stockholm

Nu söker vi en Global Tech Manager till Aritco i Järfälla, Stockholm. Läs mer nedan.

Arbetsgivare Aritco
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-09
6 v semester 6 v semester
Tjänstebil Tjänstebil
Arbetstidsförkortning Arbetstidsförkortning
Bonus Bonus
Linnea Wäringe
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Nu söker vi en Global Tech Manager till Aritco i Järfälla, Stockholm. Läs mer nedan.

Vi söker dig som vill leda ett team med otroligt engagerade medarbetare med hög teknisk kompetens, på ett snabbfotat och kundorienterat företag. Vill du med din drivkraft, kundfokus och personalledande förmåga vara en del av Aritcos fortsatta framgång? Aritco söker nu en Global Tech Manager som ansvarar för den tekniska supportavdelningen samt för etablering och utveckling av det globala tekniska supportcentret.
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till en organisation där ditt ledarskap, erfarenhet av förändringsledning och förståelse för att bygga upp affärkritiska funktioner i en organisation kommer att ge en omgående effekt och synas på våra uppsatta mål. Som Global Tech Manager följer du Aritcos ledarskapsmodell med verktyget Great Place to Work samt förväntas att bidraga och driva team- och organisationsutveckling.

Inom 3 år vill vi vara en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och som ett steg på vägen har vi flyttat in i toppmoderna aktivitetsbaserade lokaler i Veddesta/Barkarby. Här finns förutom ändamålsenliga platser för alla typer av möten och arbete även ett helt nytt gym och en rad andra roliga aktiviteter. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via Benify och ser flexibla arbetstider som en självklarhet för life work balance. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ansvarsområden: 

  • Ser till att säkerhet, hälsa och miljö efterföljs enligt regler samt policys och uppsatta mål. 
  • Systemutveckling, innehåll och funktionalitet inom givet område.
  • Följer upp att kvalitets- och kostnadsmål uppnår erforderliga standarder.
  • Personal utveckling samt den organisatoriska effektiviteten på kort och lång sikt.
  • Optimering, effektivisering och utveckling av det organisatoriska området rollen ansvarar för på kort och lång sikt.
  • Bidra till, implementera och genomföra Aritco-strategin samt främja för ett effektivt samarbete för att nå uppsatta mål och prioriteringar.


Ditt ansvarsområde omfattas av: 

  • Den tekniska portalen inklusive teknisk dokumentation såsom installationshandböcker.
  • Etablering och utveckling av erbjudanden, installationsträning, felsökningar och kundupplevelse.
  • Den globala tekniska supporten.
  • Agerar stöd till Tjänster & Reservdelar genom teknisk support. 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Järfälla och är en heltidstjänst med start så snart rätt person kan vara på plats. Arbetstiderna är 08.00-17.00 måndag till torsdag och 08.00-16.00 på fredagar, med chans till flexibilitet. Antal resor uppskattas fylla ca 6-7 veckor om året (ej under pågående pandemi). 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som Global Tech Manager ser vi att du har gedigen erfarenhet från teknisk support samt har lång erfarenhet av ledande position. Du ha troligen lett team i förändring och förstår utmaningen med att leverera parallellt med att man genomför en organisationsförändring eller implementering av nya funktioner eller arbetssätt.

Att du har ett tekniskt intresse ser vi som en självklarhet och du besitter kunskap/erfarenhet inom något CRM-system. Du är också en duktig användare inom Officepaketet och är flytande i svenska samt engelska tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med webshop och/eller har språklig kompetens av Franska, Tyska, Kinesiska eller Thai. 

Aritco

Aritco

Aritco är en prisbelönt utvecklare och tillverkare av plattformshissar och villahissar. Vi levererar hissar till både den privata och den publika marknaden över hela världen. Allt började 1995 med en enkel idé: hissar som förbättrar tillgängligheten – överallt! Med oförändrad hängivenhet att leverera de högsta tänkbara kvalitetsstandarderna, med lång erfarenhet inom området, unika tekniska kunskaper och stark fokus på design blev Aritco ledande inom plattformshissar i Europa. I dag finns Aritco i fler än 35 000 byggnader och privata hem runt om i världen. 2016 gjorde Aritco framtidssäkring och modern livsstil möjlig för alla, med sina bekväma och eleganta villahissar som lanserades. Genom åren har vi haft ett nära samarbete med arkitekter, byggföretag, tillgänglighetskonsulter, fastighetsägare och slutanvändare. På så sätt har vi kunnat inhämta värdefulla kunskaper som vi använder oss av vid utveckling av våra hissar. Resultatet: Hissar som tar dig dit du vill komma.

Aritco är Certifierade som ett GPTW (Great Place to Work) 2019 och 2020.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Aritco
Arbetsgivare Aritco
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-09
Linnea Wäringe
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Placering

Elektronikhöjden 14, 175 43 Järfälla

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig