TNG

HR-administratör till framtida uppdrag i Göteborg

Vill du jobba med administration inom HR och personalfrågor? Vi letar nu efter HR-administratör för kommande uppdrag i Göteborg.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-20
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Joacim Karlsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

076-2137255

Vill du jobba med administration inom HR och personalfrågor? Vi letar nu efter HR-administratör för kommande uppdrag i Göteborg.

För kommande uppdrag hos våra kunder, med placering i Göteborg samt omnejd, söker vi dig som är intresserad av att jobba som HR-administratör. Våra kunder verkar inom en mängd olika branscher, där du kommer får bistå med din kompetens och få chans till att införskaffa nya erfarenheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en bra möjlighet för dig som vill fortsätta utvecklas inom HR och personalfrågor i en administrativ roll, samt vill skaffa dig värdefulla meriter som konsult inom HR. Du kommer arbeta nära dina kollegor inom HR och får god inblick i djupare HR-arbete.

Som konsult via TNG omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR-administratör kommer du arbeta nära dina kollegor på HR-avdelningen samt företagets chefer och assistera med olika typer av administration gällande personalfrågor bland annat som:

  • Rekrytering
  • Avtal
  • Lön
  • Rehabilitering
  • Kompetensutveckling
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av oss på TNG och arbetar som konsult ute hos våra kunder i Göteborgs området. Då detta är en proaktiv annons som kommer du matchas aktiv mot kommande uppdrag hos våra kunder inom just HR-administration. Uppdragens längd och omfattning kan variera därefter.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utbildning inom HR respektive PA. Du har erfarenhet av administrativt arbete inom HR samt goda kunskaper i Office-paketet - främst Word och Excel. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med fler delar av HR / personal / rekrytering samt har kunskap om gällande lagar och avtal är det meriterande. Det är viktigt att du trivs med administrativa uppgifter, arbetar strukturerat och är serviceinriktad gentemot dina kollegor, eftersom du kommer assistera och avlasta såväl kollegor på HR som chefer.

Då våra kunder verkar internationellt behöver du kunna förstå och uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-20
Joacim Karlsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

076-2137255

Räkna ut avståndet till jobbet


Korsgatan 3, Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig