Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

HR-administratör till Gudrun Sjödén i Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta brett som HR-administratör på Gudrun Sjödén, ett stabilt företag med kontor i Årsta, Stockholm

Uppdragsgivare Gudrun Sjödén
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-13

Frågor om jobbet

Therese Goldring
Kontakta din rekryterare

Therese Goldring

070 145 54 51

Vi söker dig som vill arbeta brett som HR-administratör på Gudrun Sjödén, ett stabilt företag med kontor i Årsta, Stockholm

I rollen som HR-administratör kommer du att arbeta tätt tillsammans med HR-ansvarig och bli en del av det glada teamet på Gudrun Sjödén. Rollen är ny och du ansvarar för det löpande HR-arbetet med fokus på administration.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Gudrun Sjödén erbjuder dig en möjlighet att få arbeta i en rolig, entreprenörsdriven och färgsprakande miljö där varje medarbetare bidrar till gemenskap och resultat. I rollen som HR-administratör kommer du att stötta hela organisationen, mot både kollegor och chefer samt är kontaktperson externt. 

Utöver att du erbjuds en intressant och givande roll hos Gudrun Sjödén så blir du även en del utav TNGs konsultgäng. Vi på TNG är måna om våra konsulter och du får ta del av en mängd förmåner. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta brett inom HR och stötta organisationen och HR-ansvarig, din arbetsuppgifter kommer att innefatta: 

Vara behjälplig och stötta i HR- och arbetsrättsrelaterade frågor 
Uppdatera och underhålla intranät samt sköta administrationen i HR/personal- och rekryteringssystem
Stötta vid rekrytering, hantera spontanansökningar samt ansvara för onboarding process för nyanställda
Administrera fakturor som berör HR-avdelning samt vara kontaktperson mot myndigheter 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som HR-administratör på ett entreprenörsstyrt och växande bolag så kommer dina dagar och arbetsuppgifter variera, dina arbetsuppgifter kommer att förändras beroende på vem/vilka som behöver stöttning. 

Tjänsten är på heltid och planeras starta omgående. Du kommer att vara placerad på Gudrun Sjödéns kontor i Årstaberg. Detta är en del av TNGs bemanningsverksamhet där du är anställd utav TNG med möjlighet till överrekrytering. 

VEM ÄR DU?

För tjänsten ser vi att du har eftergymnasial utbildning inom HR/personal och jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är en fördel om du är van att arbeta i en snabbrörlig miljö i tätt samarbete med organisation och HR-ansvarig. Det är också viktigt att du har god systemvana och kan arbeta i flera system. 

Som person ser vi att du är kommunikativ och strukturerad. Du arbetar gärna proaktivt och noggrant men kan också hantera förändringar med stor flexibilitet. Eftersom du kommer att ha kontakt med personer inom flera nivåer är det viktigt att du är lyhörd och analytisk med en empatisk förmåga. På Gudrun Sjödén bidrar alla med kunskap inom sina områden, därför ser vi gärna att du är självgående och kan strukturera din tid på ett affärsmässigt sätt. 

Vill du ha en givande roll inom HR på ett färgstarkt och växande bolag så är det här jobbet för dig! 

Om Gudrun Sjödén

Gudrun Sjödén grundades 1976 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vår affärsidé är att tillverka färgstarka kläder och hemtextilier i naturmaterial, funktionella modeller, kombinerbara på kort och lång sikt, passande alla åldrar och figurer och med ett nordiskt formspråk som grund. Idag sker försäljningen genom den globala webbshoppen, via katalog och via egna butiker i Norden, Storbritannien, USA och Tyskland. Koncernen omsätter drygt 700 miljoner och har ca 350 medarbetare. Vi erbjuder en färgstark, omväxlande och stimulerande arbetsmiljö med duktiga och passionerade medarbetare som brinner för varumärket. Vi har en entreprenörsanda och vill som företag utmana, inspirera, förenkla och överraska. Vi arbetar för en mer färgstark och hållbar värld med visionen ”fler färgstarka kvinnor i världen”.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare Gudrun Sjödén
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-13

Frågor om jobbet

Therese Goldring
Kontakta din rekryterare

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet


Upplagsvägen 1, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden