Sök

HR Business Partner till Projektengagemang

Projektengagemang söker en erfaren HR Business Partner till Karlstad eller Skövde

Arbetsgivare Projektengagemang
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-15
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Eva Sahlin
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Projektengagemang söker en erfaren HR Business Partner till Karlstad eller Skövde

Arbetar du idag med HR och är van att agera stöd åt chefer inom olika affärsområden? Projektengagemang är i en pågående utvecklingsfas och behöver utöka med ytterligare en HR Business Partner till division Industri & Energi. Du som trivs i en bred HR-roll med passion för förändring och utveckling, som gillar att driva processer, har nu möjligheten att vara med och driva företaget till framgång.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete med mycket kontaktyta där du är med och driver processer framåt och skapar nya vägar och rutiner. Likaså ett utvecklande arbete i en bransch som är under stor förändring där kommande projekt kommer att vara spännande och utmanande!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Tillse att kompetensutvecklingsplaner tas fram
  •  Samordna och tydliggöra behov av rekrytering kopplat till affärsplaner, marknad och kompetensutvecklingsbehov
  •  Stötta chefer i introduktion av nya medarbetare
  •  Stötta chefer i avslut med exempelvis avslutningssamtal
  •  Svara på frågor kring anställning, kollektivavtal och frågor kopplade till gällande personalhandbok
  •  Stötta chefer i löneprocessen, utifrån kollektivavtalsparternas tänkta process
  •  Hantera rehabiliteringsärenden
  •  Samordna utvecklings- och kompetensbehov med PE-skolan
  •  Implementera arbetssätt och processer inom sin division styrt från HR centralt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara support och stöd för två regionchefer och tolv gruppchefer i HR-relaterade frågor och sitta med i divisionens ledningsgrupp. Du rapporterar till divisionens VD. Du tar fram underlag inför fackliga förhandlingar och deltar aktivt i dem. Du får ut information och implementerar nya arbetssätt. Rollen innebär även att vara behjälplig där det behövs, i högt och lågt. Resor i tjänsten förekommer då det finns kontor på 18 orter; de största är Örebro, Skövde, Kalmar, Karlstad, Åmål, Jönköping, Karlskrona, Malmö, Lidköping och Mariestad. Placeringsort kan diskuteras, men det optimala är Karlstad eller Skövde. Divisionen har även ett kontor i Indien, där det finns en HR BP som du kommer att ha kontakt med via telefon och mail.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För rollen som HR Business Partner söker vi dig med relevant utbildning, samt flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete, helst från tjänsteföretag. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta på ett mycket självständigt sätt, med stort eget ansvar, och är en engagerad person med passion för HR-frågor.

Du har goda IT-kunskaper samt mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift.


Vi ser att du är duktig på att skapa struktur i ditt arbete, är lätt att samarbeta med, och har ett stort eget driv i att få saker och ting att hända samt en stark vilja att utvecklas inom HR. Du förväntas leverera HR-service på en professionell nivå, där du bygger och bibehåller relationer samt uppmuntrar till engagemang hos medarbetarna.

Projektengagemang

Projektengagemang

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi cirka 1000 medarbetare på ett 35-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El, Tele & Säkerhet, VVS-design, Industri & Energi, Infrastruktur samt Projektledning & Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta. Läs mer om oss på www.pe.se.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Projektengagemang
Arbetsgivare Projektengagemang
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-15
Eva Sahlin
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet


Karlstad


map

Andra jobb som kanske passar dig