Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Flextid Flextid
Bonus Bonus

HR-chef till Ahlstrom Munksjö Ställdalen

Vi söker en erfaren HR-chef till Ahlstrom Munksjö i Ställdalen till en roll där du får utveckla och bygga upp HR-processer.

Arbetsgivare Ahlstrom Munksjö
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-08-20

Frågor om jobbet

Eva Sahlin
Kontakta din rekryterare

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Vi söker en erfaren HR-chef till Ahlstrom Munksjö i Ställdalen till en roll där du får utveckla och bygga upp HR-processer.

Du kommer ingå i ledningsgruppen och vara den som har fullt HR-ansvar för Ahlstrom Munksjös fabriker i Ställdalen och Falun. Du driver HR-arbetet så att organisationen attraherar, utvecklar och behåller medarbetare och uppnår företagets strategiska mål.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får stort eget ansvar att utveckla och bygga upp HR-processer och har andra HR-kollegor på huvudkontoret i Stockholm och ute på de andra enheterna. Vi har en öppen kultur och högt i tak.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Leda och verkställa alla HR-aktiviteter inom ansvarsområdet
  • Som medlem av ledningsgruppen, omvandla lång- och kortsiktiga affärsmål till HR-aktiviteter
  • Implementera globala HR-policies, direktiv och processer
  • Coacha och stödja medarbetare och chefer i HR-frågor
  • Säkerställa att gällande lagstiftning och kollektivavtal följs
  • Leda och utveckla arbetet med att vår HR-administration och löneprocesser blir effektiva och håller hög kvalité
  • Fackliga förhandlingar
  • Internkommunikation

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta på fabriken i Falun ett par dagar per månad.

VEM ÄR DU?

Du har flera års erfarenhet som HR-generalist och det är meriterande om du har erfarenhet från globalt tillverkningsföretag. Du tycker om att arbeta nära verksamheten och trivs med kombinationen av strategiskt och operativt arbete. Din svenska och engelska är god, både skriftligt och verbalt.

För att lyckas i rollen har du ett starkt målfokus vilket leder till att du får saker gjorda, samtidigt som du inte är rädd för att ifrågasätta befintliga rutiner. Du inger förtroende på alla nivåer inom organisationen och har lätt för att få med dig dina kollegor, genom en öppen och tydlig kommunikation.

Om Ahlstrom Munksjö

Ahlstrom Munksjö är en globalt ledande aktör inom hållbara och innovativa fiberbaserade applikationer.
Företaget är marknadsledande inom flera områden och har 6200 anställda med 41 produktions- och konverteringsfabriker i 14 länder. Koncernen omsätter 2.2 miljarder Euro.

Ahlstrom Munksjö Ställdalen är specialiserat med sina två fibertygsmaskiner på att producera nonwoven material. Dessa material är syntetiska material som har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, förstärkning vid formgjutning, color catcher, stöd för plantering samt filterprodukter. I Ställdalen har vi idag totalt 150 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Ahlstrom Munksjö
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-08-20

Frågor om jobbet

Eva Sahlin
Kontakta din rekryterare

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet


ahlstrom ställdalen


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden