TNG

HR specialist till Din Bil

Är du intresserad av att utveckla Din Bils strategiska HR-arbete? Din Bil söker nu en erfaren HR-specialist.

Arbetsgivare Din Bil
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-23
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Dana Jennerström
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Är du intresserad av att utveckla Din Bils strategiska HR-arbete? Din Bil söker nu en erfaren HR-specialist.

Brinner du för arbete med HR-processer och har erfarenhet av strategiskt HR arbete? Vill du vara en del av en central HR-organisation där du blir en av nyckelpersonerna att ta HR till en nästa nivå? Vi söker dig som vill bidra till att utveckla HR till en värdeskapande del av verksamheten. Har du dessutom erfarenhet av HR compliance och kompetensförsörjningsfrågor så är det dig vi söker. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en självständig roll i vilken du få möjlighet att påverka och utforma en ny HR plattform med stor fokus på HR compliance, värdegrundsarbete och utbildning / Talent Program. Vi är en organisation där många fina initiativ och processer initierats men där allt inte är färdigt. Du blir en viktig del av Din Bil - en arbetsplats som präglas av dynamik, komplexitet och nytänkande. Vi erbjuder dig en spännande roll där du arbetar både strategiskt och operativt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Värdegrundsarbete
  • Bygga upp och ansvara för kompetensförsörjningsplattform
  • HR compliance, ex. säkerställa att policyer och processer efterlevs utifrån Din Bils strategier och mål.
  • Ansvara och driva operativa och strategiska HR-frågor.
  • Rapportering av statistik och nyckeltal.
  • Strategisk utveckling av HR-området i stort

 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tillsammans med övriga kollegor i HR-teamet, har du en viktig roll i att driva och utveckla HR-arbetet på Din Bil. Du kommer tillsammans med en HR-teamet utveckla och implementera våra processer och system, samt ansvara för ett antal egna HR-projekt. Du kommer att rapportera till HR direktören. Du kommer finnas som stöd för kollegorna i HR-teamet. Kontoret är lokaliserat i trevliga lokaler i Hammarbysjö stad. Tjänsten är en tillsvidareanställning och urval sker löpande.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant, eftergymnasial utbildning med PA - inriktning samt flerårig erfarenhet av såväl operativt som strategiskt HR arbete. Du är en erfaren person som är trygg i din arbetsroll och är van att arbeta självständigt. Du har hög integritet och är trygg i att fatta beslut för att självständigt kunna driva HR-arbetet framåt och utveckla HR-processer och policys. Du trivs på företag i förändring och växlar snabbt mellan arbetsuppgifterna. Du har erfarenhet av att ta fram manualer och handböcker samt annan dokumentation.

Som HR Specialist är det dessutom viktigt att du är en ödmjuk, serviceminded och kommunikativ person. Vi värdesätter högt din prestigelöshet och positivism. Du är van att arbeta proaktivt och är duktig på att prioritera i ditt arbete. Du är lyhörd och lösningsorienterad för att kunna se organisationens behov och jobba med förbättringar. En nyfikenhet och ett genomgående driv för utveckling och förbättring är av stor vikt för att du ska trivas och prestera bra i rollen.

Din Bil

Din Bil

På Din Bil AB Sverige jobbar vi med några av de bästa varumärkena inom bilbranschen. Din Bil Sverige AB är en del av Porsche Holding Salzburg G.b.m.H, ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG, och representerar märken Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Porsche och Volkswagen Transportbilar på den svenska storstadsmarknaden. Vi är 2 200 anställda inom Din Bil Sverige AB och vi riktar alltid blicken mot horisonten och drivs av den tekniska utvecklingen. Men Din Bil är så mycket mer än bara bilar.
För att vi ska förknippas med enastående produkter och tjänster är det för oss en självklarhet att alla våra anställda ska känna trygghet, våga utmanas och vilja utvecklas. Vi vill vara en arbetsplats som inkluderar, lyssnar och som tänker lite utanför de traditionella ramarna. Genom förmånliga avtal, erbjudanden och utbildningar hoppas vi kunna vara en god arbetsgivare som ger 100% till våra anställda. För vad är Din Bil utan sina riktiga stjärnor?

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Din Bil
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-23
Dana Jennerström
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet


Hammarby fabriksväg 45


map

Andra jobb som kanske passar dig