Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev

Hydraulikansvarig till Marco i Ängelholm

Vill du arbeta som hydraulikansvarig på det marknadsledande företaget Marco i Ängelholm som tillverkar kundanpassade lyftbord?

Arbetsgivare Marco Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-01-02
Parkering Parkering
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Åsa Jörgensen
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Jörgensen

0721-646971

Vill du arbeta som hydraulikansvarig på det marknadsledande företaget Marco i Ängelholm som tillverkar kundanpassade lyftbord?

Vi söker nu dig som vill arbeta som hydraulikansvarig på Marco i Ängelholm. Du får möjlighet att arbeta på ett tillverkande företag, vars arbetsuppgifter inriktas mot framtagning av hydrauliklösningar för kundanpassade lyftbord med tillbehör. Låter detta spännande? Sök då tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ta möjligheten att arbeta på det marknadsledande företaget Marco (med varumärkena som Marco, Hymo, Jihab och Saxon) som tillverkar lyftbord och materialhanteringsutrustning av hög kvalitet. Applikationsområden för deras lyftbord är många, bland annat används de för vertikal positionering i tillverkande industrier, som arbetsplattformar eller för transport av fordon. 

Du får möjlighet att arbeta med kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Hos Marco värdesätter man sina anställdas trivsel och de bryr sig om dig som anställd!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Ansvara för det hydraulik-relaterade kompletta tillverkningsunderlaget av de maskiner som frisläpps. Detta inkluderar: Hydraul-scheman med hjälp av SolidWorks, komponentval – kontakt med leverantörer, specifikation av hydraulaggregat och elmotorer, beredning av artikelstrukturer i Marcos MPS-system samt att säkerställa att maskinerna uppfyller grundläggande krav.
 • Ansvara för att underlagen genereras inom de tidsramar som anges per order.
 • Ansvarar för att underlagen är kompletta och utförda på så sätt att störningar minimeras i produktion.
 • Ansvara för dokumentationen av den företagsstandard som krävs i arbetet med hydrauliken.
 • Utgöra back-up för Marcos el-ansvarige och arbetar härmed regelbundet med att skapa även elunderlag.
 • Felsökning i produktion.
 • Du kommunicerar och samarbetar med personer från olika avdelningar internt.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta på kontoret i Ängelholm där även produktionen finns. Totalt arbetar 105 personer på Marco i Sverige och du kommer ingå i ett team om ca. 17 personer på Marcos konstruktionsavdelning och du utgör även back-up för el-ansvarige. Du kommer att rapportera till den tekniska chefen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

 • Har en teknisk utbildning på högskolenivå.
 • Har goda kunskaper inom hydraulik och el.
 • Har erfarenhet av felsökning.
 • Har erfarenhet av arbete i något CAD-program och det är meriterande om du erfarenhet av SolidWorks. Dina kunskaper i Excel är goda.
 • Talar och skriver svenska och du känner dig bekväm med att kommunicera på engelska. Andra språk är meriterande.

 

Personlighetsmässigt är du initiativtagande och tar ansvar för att leverera inom ditt ansvarsområde. Du har ett kvalitetsinriktat sätt, är målinriktad och är en skicklig problemlösare. Därutöver trivs du med att samarbeta med andra och är kommunikativ till sättet.

Marco Group AB

Marco Group, utvecklar, tillverkar och marknadsför lyftbord samt materialhanteringsutrustning genom varumärkena Marco, Hymo, Jihab och Saxon, och är marknadsledande inom sin bransch. Koncernen har en årlig omsättning på ca 225 miljoner SEK med god lönsamhet och har globalt 165 anställda, varav 105 i Sverige. Koncernen har produktion i Sverige och Kina samt säljbolag i Tyskland, Frankrike, England, Benelux, Kina och Indien.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Marco Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-01-02
Åsa Jörgensen
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Jörgensen

0721-646971

Räkna ut avståndet till jobbet


Helsingborgsvägen 52, 262 21 Ängelholm


map

Andra jobb som kanske passar dig