Sök

Inköpare till Rusta

Är du inköpare och vill vara en del av Rustas expansiva fas på den tyska marknaden? Läs mer här!

Arbetsgivare Rusta
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-14
6 v semester 6 v semester
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Claudia Ullreich
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Är du inköpare och vill vara en del av Rustas expansiva fas på den tyska marknaden? Läs mer här!

Brinner du för inköp och vill ta nästa steg i en spännande och utvecklande roll som inköpare? Rusta söker nu en engagerad inköpare inom skönhet, rengöring och ätbart som vill vara med och driva tillväxten på den tyska marknaden framåt!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som inköpare får du en utvecklande roll där du är med och driver företaget framåt i en dynamisk och snabbföränderlig miljö. På Rusta finns det en tydlig entreprenörsanda där du uppmuntras att ta egna initiativ och testa nya tillvägagångssätt. Organisationen växer och utvecklas ständigt vilket bidrar till ett mycket omväxlande och roligt arbete!

Rustas värderingar Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans är starkt förankrade i organisationen och avspeglas tydligt i arbetssättet och kulturen på företaget. Rustas affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. Det i kombination med deras volymbaserade sortiment och ett tydligt kunderbjudande gör det möjligt att hålla nere priserna - vilket har varit deras drivkraft sedan starten 1986.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du agerar som generalist vilket skapar spännande och varierande dagar där produktbredd och utvecklings- och kvalitetsarbete bidrar till den fortsatta expansionen på marknaden. Det här är en fantastisk möjlighet för någon som vill vara med från start på den tyska marknaden. Du arbetar självständigt och har ansvar för:

  •  utveckling av produktsortimentet för skönhet, rengöring och ätbart
  •  planering av kampanjer
  •  val av leverantörer
  •  inköp inom skönhet, rengöring och ätbart
  •  förhandlingar för framförallt den tyska marknaden
  •  utveckling och förhandling av egna märkesvaror
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett härligt team bestående av 10 medarbetare och rapporterar till affärsområdeschefen för förbrukning. Rusta sitter i fina lokaler i Upplands Väsby vilket är din bas. Utlandsresor ingår tjänsten. Arbetstiderna är kontorstider med möjlighet till flextid. Urval sker löpande.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en noggrann, positiv och driven medarbetare. Du har en god förmåga att skapa och utveckla ditt nätverk både internt och externt då många kontaktytor är ett dagligt inslag i arbetet. Du har relevant förhandlingsförmåga och har åstadkommit goda affärsresultat inom detaljhandeln. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt 2-3 års erfarenhet av liknande inköpsroll. Vi ser också att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har ett kommersiellt tänk med känsla för vad marknaden efterfrågar just nu. Har du förståelse för volymhandel i Tyskland eller tidigare arbetat med egna märkesvaror eller produktområden som skönhet, rengöring eller ätbart är det också meriterande.

Rollen kräver att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Har du även kunskaper i tyska är det meriterande. Goda kunskaper i Excel är ett krav då det används dagligen.

Rusta

Rusta

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Sortimentet är brett och kretsar kring livet hemma. Vi erbjuder produkter inom säsong, inredning, gör det själv och förbrukning, både för hemmets ute- och innemiljöer.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. Rusta har i dag 90 varuhus i Sverige, 19 i Norge och 2 i Tyskland. Vår affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. Detta i kombination med vårt volymbaserade sortiment och ett tydligt kunderbjudande möjliggör för oss att hålla priserna nere – något som har varit vår drivkraft ända sedan starten 1986.

Vi på Rusta ser hållbarhet som ett pågående arbete där vi ständigt jobbar för att förbättra oss inom sociala- och miljömässiga frågor. Vi vet att vi tillsammans kan göra skillnad och medverka till ett mer hållbart samhälle. På Rusta innefattar begreppet hållbarhet fyra dimensioner: socialt ansvar, miljö, ekonomi och produkter. Vi ser hållbarhet som en möjlighet – utvecklas Rusta inom området så kommer det att gynna våra anställda, de samhällen vi är verksamma inom, fabrikerna som tillverkar våra produkter och på sikt också våra kunder.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Group AB som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Rusta
Arbetsgivare Rusta
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-14
Claudia Ullreich
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Räkna ut avståndet till jobbet


Kanalvägen 12, Upplands Väsby


map

Andra jobb som kanske passar dig