TNG

Inköpsanalytiker till Preem i Stockholm

Gillar du analys och utvecklingsarbete och har lång erfarenhet inom inköp? Preem söker nu en inköpsanalytiker till Stockholm.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-11
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Therese Goldring
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Gillar du analys och utvecklingsarbete och har lång erfarenhet inom inköp? Preem söker nu en inköpsanalytiker till Stockholm.

Som inköpsanalytiker på Preem kommer du att tillhöra inköpsstöd och supportera och rapportera resultat till inköpsavdelningen. Du kommer få möjlighet att jobba med både utveckling och löpande arbete på daglig basis. Söker du en tjänst där du får utlopp för din analytiska sida och fortsätta jobba inom inköp? Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds möjligheten att komma till en stor organisation där du blir en viktig del av inköpskedjan internt. Du tillhör ett team med god sammanhållning som värdesätter hjälpsamhet och att ha kul på jobbet. 

Som konsult hos TNG får du ta del av våra förmåner och får även en dedikerat konsultchef som du har löpande avstämningar med under hela perioden. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer variera mellan löpande arbete och utveckling, där det löpande arbetet är ca 80% av tjänsten. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis vara: 

  • Ta fram rapporter och statistik för resultat, prognos och utfall samt som underlag för strategiska inköpsanalyser och planering
  • Följa finansiella marknader med fokus på råvaror/index och andra relevanta trender
  • Fungera som Super User i Preems inköpsverktyg och bistå med statistik och rekommendationer till Preems inköpare
  • Regelbunden kontakt med leverantörer av systemet där du kravställer och tar fram behovsanalys för systemutveckling
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en central del av inköpsfunktionen och jobbar tätt ihop med dina kollegor. Rollen är på heltid, 38,5 timmar per vecka och du jobbar på kontoret på Kungsholmen i Stockholm.

Notera: Tjänsten planeras starta i februari 2020 och pågå fram till och med oktober 2020. Första månaden kommer tjänsten att vara på 50% för att sedan gå upp på 100% i mars. 

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har ca 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom inköp sedan tidigare. Du är van att jobba med Excel som arbetsverktyg och att ta fram statistiska underlag. Du bör ha en god generell datorvana då du jobbar i flera olika system dagligen. 

Som person ser vi att du har både serviceanda och ett analytiskt tänkande. Eftersom du självständigt följer råvaruindex och förväntas dra beslutsgrundande slutsatser på daglig basis är det viktigt att du är affärsmässig och har ett öga för detaljer. Du kommer också jobba med förbättringar och skapa nya arbetsrutiner, så du bör ha en god förmåga att skapa flöden och rutiner som effektiviserar och förbättrar. Du tillhör en stödfunktion som har mycket interna samarbeten och därför behöver du också vara serviceinriktad och van att ha många kontaktytor. Då du kommer jobba i en internationell miljö är det också viktigt att du kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. 

Motiveras du av att bidra med din kompetens samtidigt som du kan ha kul på jobbet´? Då är detta jobbet för dig. Välkommen med din ansökan! 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-11
Therese Goldring
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet


Warfinges väg 45, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig