TNG

Innesäljare till Christian Berner i Stockholm

Brinner du för sälj och kundservice? Har du ett intresse för teknik? Sök tjänsten som Teknisk innesäljare till Christian Berner!

Arbetsgivare Christian Berner
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-11-20
Friskvård Friskvård
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Flextid Flextid
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Catarina Lennartsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Catarina Lennartsson

076-869 64 85

Brinner du för sälj och kundservice? Har du ett intresse för teknik? Sök tjänsten som Teknisk innesäljare till Christian Berner!

Vill du arbeta inom sälj och har en förståelse för teknik? Är du en initiativtagande teamplayer? Har du en teknisk bakgrund och/eller erfarenhet som innesäljare eller kundtjänstmedarbetare? Just nu söker vi på TNG en Teknisk innesäljare på heltid till Christian Berner i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Teknisk innesäljare på Christian Berner erbjuds du:

  • Arbete på ett tryggt och stabilt företag
  • Utvecklingsmöjligheter inom sälj och teknik
  • Arbeta tillsammans med ett positivt team med mycket erfarenhet

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Teknisk innesäljare är din huvudsakliga arbetsuppgift att öka företagets försäljning genom att bistå befintliga kunder och säljorganisation med att handlägga förfrågningar, offerter och order. I arbetet ingår även aktiv försäljning och teknisk rådgivning mot både nya och befintliga kunder. 

  • Analys av kundens krav, behov och önskemål
  • Medverka till att företagets och affärsområdets mål uppnås
  • Försäljning främst via telefon och e-post.
  • Informera och vägleda kunderna om produkter, tekniska egenskaper och priser
  • Bereda och bevaka offerter och projekt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar i fina lokaler i Bromma tillsammans med ett positivt och kunnigt team på 16 personer. Företagshälsovård, utvecklingsmöjligheter, friskvårdsbidrag och fem veckors semester är bara några av de förmåner som erbjuds i denna roll. Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid med arbetstider måndag till fredag 08:00-16:30 med start så fort rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och har en teknisk förståelse och som brinner för service mot kund. Du är initiativrik, arbetar gärna med långsiktiga relationer är självständig och lösningsfokuserad samt vill finna bästa lösningen för kund. Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har en teknisk bakgrund. 

Christian Berner

Christian Berner

Christian Berner Tech Tradekoncernen (publ) – noterat på Nasdaq Stockholm, har 120 års erfarenhet av teknisk handelsverksamhet. Vi erbjuder kvalitetsprodukter och systemlösningar med fokus på miljöteknik från europeiska tillverkare till industrier och kommuner i Sverige och övriga Norden samt för värmepannor globalt. Koncernen har cirka 165 medarbetare i hela Norden, och en nettoomsättning på omkring 615 MSEK. Christian Berner Tech Trade AB är huvudbolag för handelsverksamheten, och genom dotterbolagen i Danmark, Finland, Norge och Sverige marknadsförs vårt produktprogram i hela Norden. Mer information om Christian Berner finns på christianberner.se och christianberner.com.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Christian Berner
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-20
Catarina Lennartsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Catarina Lennartsson

076-869 64 85

Räkna ut avståndet till jobbet


Karlsbodavägen 39, 168 67 Bromma


map

Andra jobb som kanske passar dig