Sök

Installationsledare till ASSA ABLOY i Stockholm

Vi söker nu två Projektkoordinatorer för teknisk projektplanering på ASSA ABLOY i Stockholm. Sök idag!

Arbetsgivare ASSA ABLOY
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-05-05
6 v semester 6 v semester
Flextid Flextid
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Hendrik Christiansson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Vi söker nu två Projektkoordinatorer för teknisk projektplanering på ASSA ABLOY i Stockholm. Sök idag!

Vill du bli en del av ett växande och innovativt företag? Har du tidigare erfarenhet som teknisk projektledare, koordinator eller av projektledning och är redo för nästa steg? Som Teknisk projektkoordinator på ASSA ABLOY Entrance Systems i Stockholm kommer du bli en nyckelperson som spelar en viktig roll för företagets fortsatta tillväxt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ASSA ABLOY är en global koncern med lång tradition men som fortfarande expanderat kraftigt de senaste åren. Du kommer komma till ett tryggt bolag med ett mycket starkt varumärke där det även finns långsiktiga möjligheter att växa inom.

I det närmsta teamet jobbar idag nio personer varav två andra med samma arbetsuppgifter som du, vilket innebär att hjälp finns nära och möjligheter att kunna täcka upp varandras arbete om det skulle behövas. ASSA ABLOY Entrance Systems sitter i Järfälla i fina lokaler med närhet till kollektivtrafik.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att ansvara för all planering av installationer av olika entrélösningar som avdelningen  erbjuder vid nybyggnation. Tjänstens projekt fokuserar vanligtvis på dörrautomatiker och dörrsystem till slagdörrar, portar och dockningslösningar, skjutdörrar samt karuselldörrar varpå all erfarenhet kring dessa produkter är meriterande.

Det innebär bland annat att:

  • Ansvar för regionen med avseende på dess operativa verksamhet gällande nyinstallationer
  • Ansvar för den dagliga kontakten med underleverantörer då majoriteten av installationer utförs av dessa
  • Ansvar för kontakten med kunder och övriga externa kontakter
  • Vid byggförseningar planera om och hålla kontakten med berörda aktörer
  • Ansvar för all administration som uppstår runt projekten tillsammans med en projektplanerare i samma team
  •  Ansvar för projektresultaten och vara drivande i för- och efterkalkylerna för projekten tillsammans med Installationschef och ansvarig säljare
  •  Tillsammans med säljavdelningen budgetera och prissätta nya projekt
  •  Optimering av processer, planering och arbetsmetodik
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten utgår från kontoret i Järfälla men du kommer att tillbringa viss del av din arbetstid i fält för kundbesök och inspektioner. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna roll ser vi att du har yrkeserfarenhet inom relevant område från branschen eller i en liknande projektledarroll. Du är en stresstålig person som tycker om att arbeta i högt tempo och drivs av resultat. Det är viktigt att du har en affärsmässig inställning till kunder och underentreprenörer och kan förstå enklare avtals- och kontraktstexter.

Som person har du lätt för att hantera förändringar och gillar problemlösning då en stor del av arbetet utgörs av den dagliga operativa driften som skall planeras och koordineras. Du motiveras och drivs av att nå resultat och har ett självklart fokus på service i alla projekt du tar dig an, att missa en deadline finns inte i din värld. Här värderas också din positiva energi som du delar med dig till både kollegor och kunder. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

ASSA ABLOY

ASSA ABLOY

ASSA ABLOYs vision är att vara den mest innovativa leverantören av totala lås- och dörrlösningar för att kunna leverera bekymmersfria, trygga och väldesignade säkerhetslösningar som ger ett verkligt mervärde till kunderna.

ASSA ABLOY Entrance Systems erbjuder ett brett sortiment av automatiska ingångsprodukter och -tjänster, så att du kan lita på en leverantör för alla dina entréautomationsbehov. Våra tjänster omfattar stöd och rådgivning under hela byggprocessen samt underhåll och modernisering för att hålla ditt företag rent löpande.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare ASSA ABLOY
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-05-05
Hendrik Christiansson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet


Datavägen 4, 175 43 Järfälla


map

Andra jobb som kanske passar dig