TNG
Interimskonsulter till TNG Tech i Örebro

Interimskonsulter till TNG Tech i Örebro

Det är högkonjunktur inom flera områden och vi söker nu fler konsulter till vårt nätverk på TNG Tech i Örebro!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-20
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Vendela Ekstrand Hamrén
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Det är högkonjunktur inom flera områden och vi söker nu fler konsulter till vårt nätverk på TNG Tech i Örebro!

Har du tidigare erfarenhet som produktionschef, projektledare eller logistikchef inom ett producerande företag eller en snabbrörlig verksamhet? Då är detta något för dig!

Genom oss på TNG Tech har du möjlighet att jobba som underkonsult och du får chansen att prova på nya branscher och utvecklas inom din profession. Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan på interimslösningar inom flertalet branscher och regioner.

Vi ser fram emot din intresseanmälan!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

Konsultrollen är en fri roll med mycket eget ansvar och varierande utmaningar. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer över din tid. Att jobba som interimskonsult kan innebära en del tempoväxlingar, under vissa perioder är det mer intensivt och under andra betydligt lugnare.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som interimskonsult då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar. Kanske kommer du trivas på ett uppdrag och företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

Vi på TNG Tech har ett stort nätverk med kunder i ett flertal olika branscher. Alltifrån gruvnäringen, verkstadsindustrin till snabbrörliga verksamheter inom handel och logistik.

DINA ARBETSUPPGIFTER

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som interimskonsult kommer du arbeta med uppdrag inom områdena Supply chain, Production eller Engineering. Det kan exempelvis innebära jobb som:

  • Specialist eller chef inom logistik, produktion och inköp
  • Ingenjör eller chef inom produktionsledning, konstruktion, kvalitet och produktutveckling
  • Projektledare med kompetens inom utveckling och teknisk försäljning
SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG TECH

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG TECH

Som konsult på TNG Tech är du värdefull! Och du är en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och uthyrning av konsulter med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

OM DIG

OM DIG

För att lyckas som interimskonsult på TNG Tech behöver du:

  • Ha flera års arbetslivserfarenhet inom ditt område, exempelvis inköp, Supply Chain, produktion eller teknik. Det vill säga att du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i.
  • Kunna kommunicera och presentera information på olika nivåer, liksom ha ett stort intresse för att skapa långsiktiga bra relationer.
  • Vara utvecklings- och resultatorienterad samt trivas med ett högt tempo, eftersom du ofta förväntas leverera resultat eller förändring på en begränsad tid.
  • Trivas i en roll med mycket eget ansvar och självständigt arbete, då du på många arbetsplatser kan vara den enda i din yrkesroll.
TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, som är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – inte minst som interimskonsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är en annons för att bli interimskonsult hos oss. Vi sköter rekryteringsprocessen till varje uppdrag fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte kan ta emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
TNG Tech
Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-20
Vendela Ekstrand Hamrén
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Placering

Kungsgatan 8

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig