TNG

IT Service Responsible till Cramo i Stockholm

Cramo söker en driven IT Service Responsible med tyngd inom O365 samt Sharepoint till deras digitala kanaler i Stockholm Solna.

Arbetsgivare Cramo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-12
Flextid Flextid
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Linnea Wäringe
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Cramo söker en driven IT Service Responsible med tyngd inom O365 samt Sharepoint till deras digitala kanaler i Stockholm Solna.

Söker du en verksamhetsnära roll med möjlighet att förändra och påverka? Är hög förändringstakt, en organisation som lägger stor vikt vid utveckling och kollegor med hög kompetensnivå viktigt? Då är rollen som IT Service Responsible hos Cramo det du söker.

Cramo söker nu en driven IT Service Responsible med tyngd inom O365 samt Sharepoint till deras digitala kanaler i Stockholm Solna.

Cramo ha påbörjat sin digitala resa där rollen som IT Service Responsible, som tillhör avdelning Group IT är en nyckelfunktion. Detta är en spännande och unik chans att vara med att påverka utformning och inriktning på sin egen roll samt delta i att bygga nödvändiga rutiner och arbetssätt kring både tjänsteområdet för O365 samt Digital Channels-området.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Cramo är marknadsledande i Norden och Europa inom sin bransch. Utvecklingsvilja är ett av värdeorden som kännetecknar Cramo, och det genomsyrar verkligen den här rollen, du kommer att till stor del få möjligheten att vara med och påverka. På Cramo arbetar också alla tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. De har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där dem stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar deras sanna laganda. Här blir du omgiven av fantastiska, kompetenta medarbetare!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara systemansvarig och administratör för collaboration tools och Sharepoint samt, med stöd av IT specialister, partners och verksamhet ansvara för att utreda, föreslå samt implementera beslutade O365 funktioner. Det innebär att du: 

  • Ansvarar för omvärldsbevakning samt bevakning av nyheter och nya funktioner kring Microsofts utveckling inom O365 och Sharepoint
  • Skapa förvaltningsplaner för O365 och Sharepoint samt ansvara för att leda livscykelhantering av ingående tjänster kopplat till detta.


Du kommer att ansvara för kontakt med externa partners, leverantörer och verksamhet relaterat till området O365 och Sharepoint samt delta i implementations- och utvecklingsprojekt och övrigt infrastrukturarbete. Du agerar 2nd linesupport internt gällande ärenden inom området Sharepoint och agera kravställare mot tredjepartsleverantörer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som IT Service Responsible sitter du i fräscha lokaler i Frösunda Solna och arbetar tiderna 08.00-17.00 eller enligt överenskommelse med chef. Beordrad övertid samt arbete vardagskväll på servicefönster förekommer ca en gång i månaden (2–3 timmar).

Denna tjänst är en tillsvidareanställning med en 3 månaders provanställningsperiod som inleds med ett introduktionsprogram på två dagar. Utöver det kommer du också bokas in på möten med nyckelpersoner, dels inom IT-organisationen men även inom verksamheten som är relevant för rollen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av systemförvaltning och projektarbete i en roll där du har arbetat med att administrera, felsöka och underhålla SharePoint 2010 eller senare. Du har också erfarenhet av uppbyggnad av intranät (krav, design, koordinering och implementering) inom Sharepoint och har därmed goda tekniska kunskaper inom Sharepoint. Eftergymnasial utbildning samt kunskap och relevant erfarenhet inom O365, Windows Server, AD, ITIL och goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Det är meriterande med erfarenhet och förståelse för referensarkitektur som molntjänster, exempelvis Azure.
Det är också meriterande om du tidigare hanterat leverantörer i en teknisk operativ roll och/eller har erfarenhet av CMS, gärna Episerver.

För att trivas i teamet är det viktigt att du förespråkar ordning och struktur samt förstår vikten av att arbeta med livscykelhantering och tydliga strategier. Cramo lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att bli framgångsrik i rollen måste du ha god kommunikativ förmåga vara prestigelöshet och van att skapa hållbara relationer, eftersom du dagligen kommunicerar och samarbetar med olika interna och externa funktioner. Vi tror att du är självgående, driven och problemlösare då din roll besitter flertalet ansvarsområden.

Cramo

Cramo

Cramo erbjuder kundanpassade helhetslösningar för byggsektorns, näringslivets och den offentliga sektorns behov av maskiner, utrustning och flyttbara lokaler. Det sker genom uthyrning av ett komplett sortiment av produkter, kompletterat med hyresrelaterad service och försäljning. Genom ett internationellt nätverk av lokala uthyrningsdepåer kombinerar Cramo det lokala företagets styrka med det internationella företagets resurser.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Cramo
Arbetsgivare Cramo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-12
Linnea Wäringe
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet


Rosenborgsgatan 12, Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig