TNG

IT-tekniker till Epiroc i Stockholm

Vill du jobba som Systemtekniker i ett globalt växande företag? Välkommen till Epiroc!

Arbetsgivare Epiroc
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-01
Livspussel Livspussel
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Malin Löwdahl
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Löwdahl

070-980 99 86

Vill du jobba som Systemtekniker i ett globalt växande företag? Välkommen till Epiroc!

Står du liksom vi för innovation, engagemang och samarbete? Antar du utmaningen som Systemtekniker för vårt Datawarehouse? Här får du bidra till utvecklingen av ett nytt globalt företag som vill elektrifiera världen på nya sätt?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du chansen att växa i en multikulturell organisation där potential tas tillvara. Epiroc har sin bakgrund inom Atlas Copco och över 145 års historia. Som Systemtekniker för Epirocs rapporteringssystem inom ekonomi (SAP BPC) jobbar du med systemets övergripande kvalitet, tillgänglighet och effektivitet. Du blir en del av en ny organisation under uppbyggnad, det är en spännande resa där du får möjlighet att bidra.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Systemtekniker kommer du bland annat:

  • Ansvara för driften av systemen
  • Genomföra felsökning och analysera problem på databasnivå
  • Justera behörigheter och ta ut statistik från systemet
  • Genomföra proaktiva förbättringar tillsammans med kollegor inom utveckling och support
  • Hålla kontakt med leverantörer av systemet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Systemtekniker får du jobba övergripande med flera delar av systemet. Organisatoriskt tillhör du Group Finance IT som ingår i Group Finance Control & Reporting. Närmaste teamet är tio personer med kollegor i Stockholm, Kina och USA. Du jobbar på huvudkontoret i nyrenoverade lokaler tillsammans med ca 100 kollegor i Sickla Stockholm.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du bör ha minst två års erfarenhet inom IT och support vilket gett dig en förståelse för system och IT-miljöer. Du behöver ha god erfarenhet och förståelse för databaser och kunskap i MS SQL. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP BW, programmering inom något av ABAP, C#, Visual Basic, VBA. Då organisationen är under uppbyggnad behöver du vara en ansvarstagande person som gillar samarbete och innovation. Din vardag består av tekniska utmaningar så du behöver uppskatta analys och problemlösning.

På Epiroc är engelska koncernspråket, engelska i tal och skrift är därav ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP sedan tidigare. Epiroc står för innovation, engagemang och samarbete, så vi hoppas att det är värderingar som du delar!

Epiroc

Epiroc

Epiroc bildades ur Atlas Copcos affärsområde Gruv- och bergbrytningsteknik och divisionen för hydraultillbehör för att vara en starkare kompanjon. Vi har en ny djärv strävan att göra det som är bra ännu bättre. Företaget grundades i Stockholm och har hängiven personal som hjälper och samarbetar med kunder i fler än 150 länder. Epiroc står för innovation, engagemang och samarbete. Här tar vi tillvara på din passion och potential.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Epiroc
Arbetsgivare Epiroc
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-01
Malin Löwdahl
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Löwdahl

070-980 99 86

Räkna ut avståndet till jobbet


Sickla industriväg 19, 131 34 Nacka


map

Andra jobb som kanske passar dig