Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Jobba hemma Jobba hemma
Livspussel Livspussel
Ny Teknik Ny Teknik
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter

Java-utvecklare sökes till produktbolag Atex!

På Atex får du som Java-utvecklare chansen att jobba med produktutveckling eller som konsult mot internationella kunder!

Arbetsgivare Atex
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-06

Frågor om jobbet

Sandra Peiper
Kontakta din rekryterare

Sandra Peiper

0709-563946

På Atex får du som Java-utvecklare chansen att jobba med produktutveckling eller som konsult mot internationella kunder!

Vill du jobba på ett ambitiöst, internationellt bolag och lockas du av ny teknik? Hos Atex blir du som Java-utvecklare en del av kärnutvecklingen för deras produkter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Stockholmskontoret är den geografiska basen för Atex satsning på ny teknik! Här kommer du att få:

  • jobba med den nya generationen av Content Management System
  • Jobba Agilt (på riktigt!) i korsfunktionella team
  • bli en del av ett växande bolag med höga ambitioner
  • internationell miljö och uppdrag framförallt mot Nordamerika och Europa

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Beroende på dina kvalifikationer och intresse kommer du här få möjlighet att jobba med produktutveckling eller i en konsultroll med internationella kunduppdrag.

Som konsult kommer du att involveras i både multinationella projekt som kan pågå i flera år eller i mindre nationella projekt där du ensam får driva projektet framåt. Du kommer att få möjlighet att vara med från start i projekt med en nära dialog med kunder, till implementering, anpassningar och vidareutveckling.

I produktteamet kommer du att få fokusera på att fortsatt driva Atex produkter framåt. Eftersom Stockholmskontoret är basen för all nyutveckling kommer du här bli en viktig spelare för Atex fortsatta framgång inom produktutveckling, samt få jobba med den allra senaste tekniken.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här kommer du som utvecklare få stort ansvar och möjligheter att påverka i en dynamisk miljö. Du kommer att bli en central del av ett bolag med många internationella kunder med kontor ett stenkast från Stureplan.

VEM ÄR DU?

Du kan antingen vara nyutexaminerad eller ha några års erfarenhet som systemutvecklare. Det viktigaste är dock att du har ett genuint teknikintresse och ett driv att hela tiden utvecklas. Du har ett stort intresse för Java, Javascript och AngularJS och trivs i en dynamisk miljö samt gillar att ta ägandeskap för ditt arbete. Du värdesätter kollegorna i teamet och vill utvecklas tillsammans med dem.

Om Atex

Atex utvecklar programvaror för innehållshantering, personalisering och flerkanalspublicering samt avancerade digitala tjänster. Mer än 200 kunder i 30 länder använder Atex produkter som central plattform för digitala satsningar. Atex levererar teknik och tjänster och har kontor i Sverige, England, Italien och Australien.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Atex
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-06

Frågor om jobbet

Sandra Peiper
Kontakta din rekryterare

Sandra Peiper

0709-563946

Räkna ut avståndet till jobbet


jakobsbergsgatan 17


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden