Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Jobb inom ekonomi på Skanska Sverige AB

Skanska Sverige söker dig som vill jobba inom ekonomi och administration i ett utvecklande effektiviseringsprojekt i Stockholm

Uppdragsgivare Skanska Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-12

Frågor om jobbet

Goitom Semere
Kontakta din rekryterare

Goitom Semere

0707386709

Skanska Sverige söker dig som vill jobba inom ekonomi och administration i ett utvecklande effektiviseringsprojekt i Stockholm

Skanska Sverige är en av Sveriges största byggföretag med kontor i centrala Stockholm och söker nu en medarbetare till en av deras interna avdelningar Asfalt & Betong. I rollen kommer du att arbeta med faktureringsflödet i syfte att effektivisera och följa upp arbetssätt och förbättringar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Skanska Sverige erbjuds du en möjlighet att få inblick i arbetet hos en stor organisation, där du också får använda dina ekonomiska färdigheter och driva utveckling och processer framåt. 

Vi på TNG värnar om våra konsulter och utöver en spännande roll hos vår kund blir du även en del av TNG och får ta del utav bra förmåner. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer att fokusera på administration och ekonomi. Exempel på arbetsuppgifter är:  

  • Skapa fakturor för avdelningen och följa flödet fram till in- och utbetalning 
  • Utveckling, effektivisering och uppföljning av faktureringsflödet för Asfalt & Betong
  • Kontakt med interna och externa nyckelpersoner gällande avtal och betalningsmönster

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är på heltid och du kommer att vara placerad på Skanska Sveriges kontor i centrala Stockholm. Start planeras omgående och uppdraget kommer att pågå minst 6 månader, med möjlighet till överrekrytering. 

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet inom reskontra och fakturering i en stor organisation, meriterande om du har jobbat som ekonomiassistent eller orderadministratör innan. Det är viktigt att du är van vid att jobba i ett högt tempo, då du kommer att hantera ett stort fakturaflöde och kunna hantera avtal. 

Du kommer att ha en viss del resande i din roll, vilket kräver att du har B-körkort. 

Som person är du kommunikativ och noggrann, du är social och har lätt för att samarbeta över avdelningsgränser. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt men kan vara flexibel, då du kommer att arbeta detaljfokuserat med stora flöden i en stor organisation. För att trivas i den här rollen så ser vi att du drivs av att förbättra arbetssätt och flöden. Det är också viktigt att du är snabblärd då du kommer in i ett pågående utvecklingsprojekt och snabbt behöver kunna sätta dig in i arbetet. 

Låter detta som en tjänst för dig? Sök nu!

Om Skanska Sverige AB

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare Skanska Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-12

Frågor om jobbet

Goitom Semere
Kontakta din rekryterare

Goitom Semere

0707386709

Räkna ut avståndet till jobbet


Warfinges väg 25, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden