Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Jobb inom kundtjänst till ActiWay

Vi söker dig som vill arbeta inom kundtjänst i Stockholm och vill vara en del av ActiWays fortsatta tillväxtresa

Uppdragsgivare ActiWay
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-20

Frågor om jobbet

Pernilla Ek
Kontakta din rekryterare

Pernilla Ek

0760-715571

Vi söker dig som vill arbeta inom kundtjänst i Stockholm och vill vara en del av ActiWays fortsatta tillväxtresa

Trivs du i servicerollen och tycker om att kommunicera med kunder via telefon och mail? I så fall är det dig vi söker till en spännande roll hos ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital produkt för hantering av friskvårdsbidraget. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del av ett positivt gäng i ett innovativt företag som står för familjär stämning, där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Tjänsten är placerad i mycket trevliga lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Besvara frågor och serva kunder, användare och leverantörer genom daglig kontakt via telefon och mail
  • Arbeta i CRM-systemet Lime med uppdatering av kundregister och övrig information rörande kunderna 
  • Supportera kunder, användare och leverantörer rörande frågor om ActiWays egna portal
  • Med hjälp av givna mallar administrera kvitton
  • Hantera inkommande ärenden via ärendehanteringssystemet Zendesk

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ActiWay är ett företag i ständig tillväxt och består idag av en grupp på 15 medarbetare.Tjänsten är på heltid med start 1 september, inledningsvis kommer du de första 3 månaderna att vara anställd som konsult hos TNG. Efter årsskiftet finns det för rätt person mycket goda möjligheter att bli rekryterad för en fast tjänst hos Actiway. Du arbetar kontorstider mellan 8-17 med möjlighet till viss flextid.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ett serviceyrke med kunden i fokus är kommunikativ och är van att arbeta med telefon som främsta arbetsredskap. Du förstår vikten av att vara företagets ansikte utåt och är stolt över ditt sätt att hantera kontakten med kunder. Vi ser gärna att du har god systemvana och det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i något affärssystem eller CRM-system. Det är även ett plus om du är intresserad av hälsa och friskvård eller utövar någon sport.

Det viktigaste för att klara av rollen är dock att du har drivet och viljan att lära dig samtidigt som du som person agerar med prestigelöshet och är redo att följa med på ActiWays fortsatta tillväxtresa. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det av stor vikt att du är både serviceinriktad och relationsbyggande. Det är också viktigt att du är kommunikativ samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger också stor vikt vid din personliga lämplighet. 

Om ActiWay

ActiWay är marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget. Med vår modell aktiveras fler medarbetare till en friskare vardag, så att de på bästa sätt kan bidra till en framgångsrik organisation. Friska medarbetare ger framgångsrika verksamheter. Men krånglig hantering och ett otydligt friskvårdsutbud gör att alltför få utnyttjar sina friskvårdsbidrag. Vi vill att fler medarbetare ska ta chansen till en friskare vardag. Och under snart tio år har vi utvecklat ett framgångsrecept.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare ActiWay
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-20

Frågor om jobbet

Pernilla Ek
Kontakta din rekryterare

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Drottninggatan 81A, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden