TNG

Jobba med KYC, Compliance & kundkontakt på Nordea

Vill du jobba på bank inom kundtjänst med compliance? Lockas du av en roll inom KYC och trivs i en kundfokuserad roll? Läs mer!

Uppdragsgivare Nordea
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-09
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Claudia Ullreich
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Vill du jobba på bank inom kundtjänst med compliance? Lockas du av en roll inom KYC och trivs i en kundfokuserad roll? Läs mer!

Vill du utvecklas inom kundtjänst, administration och KYC samt lockas av en roll inom compliance på bank? Till Nordea i Stockholm söker vi dig som vill jobba med KYC och är intresserad av compliance, ekonomi och juridik. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av ett engagerat och stöttande team där ni tillsammans jobbar för att förhindra penningtvätt och terroristfinansiering. Teamet tillhör enheten First Card som är en del i den nordiska organisationen. Din resa på Nordea kommer att starta med en ordentlig onboarding-process för att lära känna organisationen och arbetet med KYC och compliance. Tjänsten är tänkt att starta i slutet av april och sträcker sig fram till årsskiftet. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att:

  • Ha daglig kundkontakt med First Card-kunder för att komplettera kundinformationen samt säkerställa en fortsatt god kundrelation
  • Stötta angränsande avdelningar i KYC- och AML-relaterade uppgifter
  • Övriga administrativa uppgifter på avdelningen

I ditt dagliga arbete är du ansvarig för att säkerställa att regelverk efterföljs i kontakten med First Card-kunder samt att kundbemötandet är i högsta klass.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att sitta på Nordeas kontor i Lindhagen och ingår i ett härligt team där ansvar och stöttning är i fokus. Uppdraget är tänkt att starta under april och sträcker sig fram till årsskiftet. 

Utöver en spännande roll hos Nordea blir du också en del av TNGs konsultnätverk, men arbetar på plats hos Nordea under hela perioden. Som konsult på TNG omfattas du av kollektivavtalet och förmåner så som friskvårdsbidrag och tjänstepension. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av en liknande roll med mycket kundkontakt och administration. Vi ser att du är noggran och strukturerad samt har ett kundfokuserat arbetssätt. Då du kommer att samarbeta mycket med ditt team ser vi att du trivs med att jobba i grupp och motiveras av gott samarbete. Då Nordea verkar i en internationell miljö krävs att du både skriver och talar svenska och engelska flytande.

Nordea

Nordea

Nordeas vision är att vara en stor europeisk bank, erkänd för sina medarbetare, som skapar betydande värde för kunder och aktieägare. Vi gör det möjligt för våra kunder att nå sina mål genom att erbjuda ett brett utbud av produkter, tjänster och lösningar inom bank, kapitalförvaltning och försäkring. Nordea har cirka 11 miljoner kunder, cirka 800 kontor och är bland de tio största bankerna i Europa när det gäller det totala börsvärdet. Nordeaaktien är noterad på NASDAQ OMX Nordiska Börs i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Nordea
Uppdragsgivare Nordea
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-09
Claudia Ullreich
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Räkna ut avståndet till jobbet


Lindhagensgatan 112


map

Andra jobb som kanske passar dig