TNG

Jobba deltid som rekryterare i Göteborg

Söker du en deltidstjänst som rekryterare? Vi söker efter en noggrann och effektiv rekryterare för ett konsultuppdrag i Göteborg.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-03
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Joacim Karlsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

076-2137255

Söker du en deltidstjänst som rekryterare? Vi söker efter en noggrann och effektiv rekryterare för ett konsultuppdrag i Göteborg.

Vill du jobba med rekrytering och vara delaktig i hela rekryteringsprocessen? I Göteborg söker vi till kund en rekryterare som kan jobba två till tre dagar i veckan med rekrytering. I tjänsten kommer du rekrytera till en mängd olika typ av tjänster hos vår kund och jobba nära verksamhetens chefer. Uppdraget passar för dig som vill kombinera deltidsjobb med studier eller annan huvudsaklig sysselsättning.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Denna tjänst är för dig som söker vidare erfarenhet och kunskap inom rekrytering. I rollen som rekryterare på deltid kommer du arbeta som In-House konsult och det innebär det att du kommer stötta olika avdelningar och chefer med deras rekryteringsbehov. Du kommer få en stor kontaktyta hos vår kund då du arbetar brett inom företaget med rekrytering. 

Du kommer vara anställd hos oss på TNG och vara uthyrd som konsult till. Som konsult hos TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner. Du har även tillgång till konsultchef som stöttar dig vid frågor kring din anställning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som rekryterare kommer du vara delaktig i hela rekryteringsprocessen och följande arbetsuppgifter tillkommer:

  • Urval
  • Intervjuer
  • Searchning av kandidater
  • Annonsering
  • Referenstagning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kontoret finns i en central del av Göteborg och är bara tio minuters resväg från Brunnsparken med kollektivtrafiken. Tjänstens omfattning är på två till tre dagar i veckan och med start i slutet av augusti. Uppdraget sträcker sig inledningsvis fram till november, med stora chanser till förlängning fram till årsskiftet. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

I rollen kommer arbete med search förekomma och då är det viktigt att du är noggrann samt effektiv i ditt arbete. Du har tidigare erfarenhet av rekrytering och varit delaktig i hela rekryteringsprocessen då du kommer arbeta med att stötta chefer i olika rekryteringsprocesser. Du gillar att möta människor och du kan snabbt sätta dig in i nya processer.

Likt en in-house konsult kommer din kontaktyta vara stor inom organisationen och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta brett inom en organisation. Som person ser vi att du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift - både på svenska och engelska.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-03
Joacim Karlsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

076-2137255

Räkna ut avståndet till jobbet


Korsgatan 3, Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig