TNG

Jobba extra med kundtjänst inom bank och finans

Söker du jobb på deltid och trivs i en kundservice-roll? Vi söker dig som vill jobba extra inom kundtjänst på bank i Stockholm!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-03-06
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Olofsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Söker du jobb på deltid och trivs i en kundservice-roll? Vi söker dig som vill jobba extra inom kundtjänst på bank i Stockholm!

Är du intresserad av bank och finans och söker ett extrajobb? Du kanske studerar, är pensionär, driver eget företag eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som vill jobba inom kundtjänst på en välkänd bank i Stockholm. Tjänsten är på deltid och du kommer att arbeta 2-3 dagar i veckan mellan 11.00-14.00. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du som är intresserad av bank och finans möjlighet att lära dig mer samtidigt som du utvecklas inom kundtjänst och kundbemötande. Du blir en del av ett innovativt företag där kundupplevelsen är i fokus. Som kundtjänstmedarbetare ingår du i ett härligt team där service och hjälpsamhet genomsyrar det dagliga arbetet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Ta emot inkommande samtal från befintliga och potentiella kreditkortskunder
  • Vägleda och rådgiva kunder gällande företagets produkter och tjänster
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett uppdrag på deltid där du jobbar cirka 2-3 pass i veckan mellan kl. 11.00-14.00. Uppdraget är tänkt att starta den 18 februari med en obligatorisk 2 veckors introduktionsutbildning på heltid och övergår sedan till tiderna ovan. Du kommer att arbeta i fräscha lokaler som ligger mitt i Stockholm City, precis vid Centralstationen och blir en del av ett glatt och välkomnande team! 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har:

  • ett intresse för service och kundrelationer och som trivs i en roll där fokus är att överträffa kundens förväntningar
  • en förmåga att stundvis hantera stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt
  • gymnasieexamen eller högre
  • erfarenhet av servicerelaterade arbetsuppgifter
  • goda kunskaper i svenska och engelska då kunderna både är svensk- och engelskspråkiga
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-06
Maria Olofsson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig