TNG
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Nytänkande rekryterare med HR intresse till Sobi

Sobi fortsätter sin starka tillväxt. Vi förstärker vår HR organisation med en HR-generalist med inriktning mot rekrytering.

Arbetsgivare SOBI AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-22
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Dana Jennerström
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Sobi fortsätter sin starka tillväxt. Vi förstärker vår HR organisation med en HR-generalist med inriktning mot rekrytering.

Swedish Orphan Biovitrum är ett internationellt läkemedelsföretag i stark tillväxt. Vi söker nu dig som vill arbeta i en bred HR roll, initialt med fokus på rekrytering, i syfte att förstärka vår organisation med vår viktigaste resurs - våra medarbetare. Hos oss arbetar du nära dina tre HRBP-kollegor och övriga HR-teamet, samtidigt som du självständigt hanterar rekryteringsprocessens alla delar. Du hjälper dina kollegor i deras dagliga arbete samtidigt som du utvecklas till att på sikt ta egna ansvarsområden.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på Sobi sätter behoven, hos människor med sällsynta sjukdomar, främst. Det genomsyrar allt vi gör! Våra medarbetare är vår främsta resurs. Vi agerar och gör verklig skillnad för att vi bryr oss. Som HR-generalist hos oss ges du möjlighet att självständigt och i nära samarbete med dina HR kollegor, arbeta med fokus på våra personalbehov tvärs över Sobi´s verksamhet. Vi erbjuder dig ett händelserikt arbete på en av marknadens mest expansiva företag, där du är med om och bidrar till förändringar som driver vår HR-verksamhet framåt. Vi välkomnar nytänkande, innovation och driv eftersom vi tillsammans vill hitta nya smartare arbetssätt som gör att vi kan fortsätta sätta kundens behov främst.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I den här rollen på Sobi arbetar du nära hela HR teamet och tillsammans med HRBP och chefer ansvarar ni för Sobis rekryteringsprocesser. Du stöttar även HR kollegor med varierande arbetsuppgifter inom HR området. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:

  • Ett nära samarbete med externa rekryteringsföretag
  • Vid behov searcha kandidater i olika nätverk
  • Genomföra intervjuer tillsammans rekryterande chefer
  • Stötta HR teamet med varierande HR uppgifter

Du kommer även att stötta HR teamet med administreringen av vårt HR system, Cornerstone. På sikt förväntas dina ansvarsområden att utökas. Här kan du själv styra din utveckling och vi vill att du ska få möjlighet att växa i din roll hos oss!

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett team på tre HR BP och rapportera till gruppens chef. Sobi´s tillika moderbolagets huvudkontor är lokaliserat i fräscha lokaler på Tomtebodavägen 23A precis i anslutning till Nya Karolinska. Det finns goda kommunikationsmöjligheter. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med start enligt överenskommelse. I din roll arbetar du nära verksamheten och kommer även besöka vår produktion på Kungsholmen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har eftergymnasial utbildning inom HR/personal och att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter i minst ett år. Det är en fördel om du är van vid att arbeta i en komplex och föränderlig miljö i tätt samarbete med organisation och HR-team. 

Vi söker dig som är hungrig på nya utmaningar och vill lära dig mer inom brett HR arbete. Som person ser vi att du är kommunikativ och strukturerad. Du sätter kunden i fokus och lyssnar på deras behov. Vi ser att du arbetar proaktivt och noggrant men kan också hantera förändringar med stor flexibilitet. Eftersom du kommer att ha kontakt med personer på flera nivåer är det viktigt att du är lyhörd och analytisk samt har empatisk förmåga. Du trivs med att arbeta "hands on", är prestigelös och öppen för att hugga i där det behövs. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

SOBI AB

SOBI AB

Sobi™ is an international specialty healthcare company dedicated to rare diseases. Our mission is to develop and deliver innovative therapies and services to improve the lives of patients. The product portfolio is primarily focused on Haemophilia, inflammation and Genetic diseases. We also market a portfolio of specialty and rare disease products across Europe, the Middle East, North Africa and Russia for partner companies. Sobi is a pioneer in biotechnology with world-class capabilities in protein biochemistry and biologics manufacturing. In 2017, Sobi had total revenues of SEK 6.5 billion SEK and approximately 880 employees of which 480 employed in Sweden. The share (STO:SOBI) is listed on NASDAQ OMX Stockholm. More information is available at www.sobi.com.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
SOBI AB
Arbetsgivare SOBI AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-22
Dana Jennerström
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet


Tombebovägen 23 A


map

Andra jobb som kanske passar dig