Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Ny Teknik Ny Teknik
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter

Junior Java-webbutvecklare till Retriever

Retriever söker nu en innovativ java / webbutvecklare som vill arbeta med den senaste tekniken, mitt i centrala Stockholm.

Arbetsgivare Retriever
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-15

Frågor om jobbet

Marcus Grahn
Kontakta din rekryterare

Marcus Grahn

076 883 04 60

Retriever söker nu en innovativ java / webbutvecklare som vill arbeta med den senaste tekniken, mitt i centrala Stockholm.

Som en del av JavaTeamet i Retriever arbetar du med de senaste fokusteknologierna inom Retriever, för att vi fortsatt ska kunna erbjuda marknadens mest innovativa företagsinformationstjänst. Du kommer att bli bra att skapa smarta microservices för strömlinjeformad funktionalitet. Du blir en del av en utvecklarmiljö som kännetecknas av mycket hög kompetens.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

  • En spännande och utvecklande arbetsplats med karriärsmöjligheter
  • Arbeta med stora databaser och Big Data
  • Kontinuerlig utveckling genom konferenser som Devoxx 2017 Krakow, Javazone 2016 Oslo, Devoxx 2015 Antwerpen, JavaOne 2014 San Francisco
  • Sociala aktiviteter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

JavaTeamet har kompetens inom följande, som du får ta del av och lära dig mer om:

Java 8 (lambda, annoteringer och streams ), Spring (Spring Data, Spring Security, Spring Boot), JUnit, iText, ApachePOI, Jaxws/Soap, JavaServerPage, microservices, Hibernate, Tomcat, Play, Android, iOS, json/restfull utvikling, JavaScript (jQuery, MustacheJS, Ajax, Prototype, Angular, NodeJS, Highcharts, Bootstrap, RequireJS), CSS (Sass), HTML5, Linux, Maven, MySQL, Boolware, Solr, Fast Search och Elastic Search.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Fokus på backend är Java8, Spring och JSP baserade på restfull microservices som kommuniserar med json. Frontend fokus är inom Javascript, jQuery, HTML, Angular och CSS (Sass). Du måste kunna bidra i ett eller flera av dessa områden. Resten ges du möjlighet att bli bra på.

VEM ÄR DU?

  • Har en kandidatexamen, eller motsvarande inom IT; exempelvis data- eller systemvetenskap
  • Goda kunskaper i Java, med fördel i Java8 samt ramverket Spring
  • Goda färdigheter i Svenska och Engelska, både i tal och skrift

Vidare ses det som meriterande om du har erfarenhet eller intresse inom Javascript, jQuery, HTML, Angular eller CSS. Som person ser vi att du är ansvarstagande, driven och flexibel. Innovation och teamarbete är andra värden som uppskattas i rollen.

Om Retriever

Retriever består av ca: 160 anställda, varav den tekniska avdelingen är ca: 50 placerade i Oslo. Under upplärningsperioden behöver du ha möjlighet att tillbringa viss tid i Oslo. Resa och logi står Retriever för. Vid sidan om ansvar för applikationsdrift och databaser arbetar teknikerna med nyutveckling och förbättring våra tjänster. Av dessa består JavaTeamet av 9 medaarbetare, 7 i Oslo och 1 i Stockholm. Dessa är alltid tillgängliga som bollplank och för utbyte av erfarenheter.

Retriever Business Insights används dagligen för att ta beslut baserade på fakta, hitta nya affärsmöjligheter och spara tid i verksamheten. All information om företag, personer, fastigheter, rättsfall och mediebild hämtas från källor du kan lita på. Med Retriever får du ett facit som ger dig hela bilden på ett ställe.

Retriever Business Insights är en expanderande och lönsam verksamhet inom Retriever. Vi söker därför nu utvecklare till Stockholm som i nära samarbete med vår tekniska avdelning kan fortsätta tillväxtresan och ta oss till nästa nivå.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Retriever
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-15

Frågor om jobbet

Marcus Grahn
Kontakta din rekryterare

Marcus Grahn

076 883 04 60

Räkna ut avståndet till jobbet


Birger Jarlsgatan 6B


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden