TNG
Säljare till expansiva CAB Healthcare i Göteborg

Säljare till expansiva CAB Healthcare i Göteborg

En intressant roll för dig med erfarenhet inom B2B som drivs av att utveckla befintliga kunder och prospekts!

Arbetsgivare CAB Healthcare AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2022-01-23
Centralt kontor Centralt kontor
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Maria Tedsjö
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

En intressant roll för dig med erfarenhet inom B2B som drivs av att utveckla befintliga kunder och prospekts!

Har du några års erfarenhet inom försäljning till B2B och trivs att arbeta i ett team med korta beslutsvägar? Är du en person som gillar att arbeta både operativt och strategiskt! Bra! Då kan du vara den säljare vi söker för Kuralinks fortsatta expansion. Du kommer till ett företag med en entreprenörsanda och medarbetare med ett stort engagemang. Företaget kommer inom kort flytta till nya fräscha lokaler belägna centralt i Göteborg.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får en roll med stort eget ansvar där du kommer att vara en viktig del i företagets fortsatta tillväxtresa. I teamet som arbetar med försäljning och digital marknadsföring finns en laganda och vilja att lyckas.

CAB Healthcare AB erbjuder plattformen Kuralink, som länkar samman vårdbeställare och vårdgivare.
Kuralink erbjuder en bokning- och kommunikationsplattform för skadehantering inom privat hälso- och sjukvård.
Vårdgivare och vårdbeställare som försäkringsbolag, företagshälsor och nätverkspartner använder
plattformen för bokningar och beställning av hälso- och sjukvårdsärenden med koppling till sjukvårdsförsäkring.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som säljare kommer du att ansvara för att bearbeta befintliga kunder och prospekt med en produkt som stöds av vår befintliga plattform. Du kommer att skapa, bygga och förädla långsiktiga kundrelationer. Du hjälper våra kunder förenkla deras kommunikation. Genom värdeskapande försäljning förstå kundens problematik och presentera hur produkten kan bidra till att skapa värde hos kunden. Som säljare ansvarar du för och driver hela säljprocessen.

Rollen kan innebära en del resor inom Skandinavien.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På CAB Healthcare har man ett nära samarbete över avdelningarna med ett starkt kundfokus. Du rapporterar till företagets Försäljning- och Marknadschef. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har även arbetat inom B2B under ett antal år som säljare eller KAM. I dina tidigare roller har du haft ansvar för hela säljprocessen och har en god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. Du har goda kunskaper både i svenska och engelska.

Som person är du resultatorienterad, affärsmässig och har en stark vilja att bidra till att skapa värde för kunden. Du är trygg i dig själv, skapar tillit och förtroende samt levererar kvalitet och tar ditt ansvar.

CAB Healthcare AB

CAB Healthcare AB

Innovativa och entreprenöriella drivkrafter finns i vårt DNA vilket genomsyrar vårt arbetssätt. Det speglar sig i vårt sätt att arbeta transparent i företaget från ledningsgrupp till varje enskild kollega. Vår företagskultur ger förutsättningar för att nya synsätt och idéer ska få ta plats. Det gör att vi trivs med att ta oss an nya utmaningar som vi gärna löser tillsammans och med våra kunder.
Vi vet att kompetens och ambition kommer i olika skepnader och att mångfald ger oss förutsättningar att vara en dynamisk arbetsplats som uppmuntrar till kreativitet och nytänkande. Både hos den enskilde individen, och hos oss som team. Vi tror på att alla kollegor besitter kreativa förmågor som kan bidra till utveckling.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare CAB Healthcare AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-23
Maria Tedsjö
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Placering

Torsgatan 5 b, Göteborg

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig