TNG

Kandidatansvarig rekryterare till TNG i Örebro

Kandidatansvarig rekryterare till TNG Örebro som aktivt bidrar till fördomsfria kompetensbaserade tillsättningar.

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-06
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Maria Tedsjö
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Kandidatansvarig rekryterare till TNG Örebro som aktivt bidrar till fördomsfria kompetensbaserade tillsättningar.

Hos oss på TNG får du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad bemanning och rekrytering, på riktigt. Vi har utvecklat de modernaste metoderna och verktygen som idag finns på den svenska marknaden inom området. Dina blivande kollegor har ett högt driv, stort engagemang och en vilja att leverera resultat i världsklass. Något som ligger helt i linje med resultatet av våra NPS-undersökningar.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det modernaste inom kompetensbaserad rekrytering.


Du kommer bland annat att mötas av;
• Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta kompetensbaserat och kunna ge kandidater och kunder en optimal upplevelse.
• Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
• Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara en nyckelperson för att vi ska lyckas leverera fortsatt bra resultat till våra kunder. Tillsammans med våra affärsansvariga rekryterare ansvarar du för att vi får fram rätt kandidater till våra uppdrag. Och övergripande ansvarar du för hela vår kandidathantering och kandidatupplevelse i regionen, dvs säkerställa en hög kvalitet och se till att vi fortsätter utveckla och effektivisera vårt arbete.

Självständigt kommer du att;

  • Skapa förstklassiga platsannonser och se till att de syns för relevanta jobbsökare.
  • Searcha fram och kontakta potentiella kandidater.
  • Utifrån kravprofil genomföra kompetensbaserad screening och urval.
  • Genomföra kompetensbaserade telefon- och personliga intervjuer.
  • Skapa och upprätthålla mycket god kontakt med alla våra kandidater.
  • Löpande säkerställa att vi har ett gott inflöde av kandidater i vår region, föreslå och genomföra kandidatgenererande aktiviteter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Under tiden får du löpande introduktion i det som är TNG specifikt, som vår rekryteringsmetodik, screeningtester och vår transparenta kandidatprocess. Den lokala introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.

Du får en nationell introduktion ett par dagar i Stockholm under de första månaderna av din anställning där du lär känna resten av företaget och alla funktioner som finns.

Rollen ställer krav på att du relativt omgående kan skriva moderna och kandidatvänliga platsannonser samt genomföra hela urvalsprocessen vid våra tillsättningar, och leverera kandidater löpande till de affärsansvariga rekryterarna. Du kommer att styra och prioriterar din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat.

Du kommer att arbeta nära teamet i Örebro och vi sitter centralt i moderna kontor i Örebro. Du rapporterar till regionchefen och ingår i vårt nationella kandidatansvarigforum.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att snabbt lyckas lära dig TNG och kunna leverera krävs att du har en god förståelse för vad som krävs i en lyckad rekryteringsprocess och att du har en tydlig målfokusering. Det kan vara snabba förändringar och du måste vara duktig på att prioritera och ibland prioritera om. Att attrahera kandidater via dina platsannonser är avgörande för ett gott resultat och därför är du mycket duktig på och älskar att uttrycka dig säljande i skrift. I arbetet kommer du söka upp kandidater och övertyga dem om att lyssna på de tjänster du vill tillsätta och det kräver att du är innovativ, orädd och bra på att kommunicera tydligt.

Det är ditt ansvar att vi skapar goda relationer med alla kandidater i regionen och du behöver vara strukturerad och bra på att skapa uppföljning och egen kontroll så att ingen förloras på vägen. Eftersom du leder och fördelar din tid mellan rekryterarnas uppdrag krävs att du gillar att ta kommandot, och utifrån vad som är bäst för helheten, styr.

För att startsträckan inte ska bli för lång bör du har skaffat dig någon praktisk kunskap inom urval, annonsskrivning eller annan likartad textskapande och att genomföra intervjuer. Har du dessutom kunskap om search inom rekrytering och att leta upp kandidater är det meriterande.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-06
Maria Tedsjö
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet


Kungsgatan 8, Örebro


map

Andra jobb som kanske passar dig