TNG

Starta din tech-karriär inom IT på SEB

Vill du ha ett jobb inom IT eller tech på en bank som just nu gör en snabb digital omställning? Sök till SEB:s Tech-program!

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-10
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Johanna Hellman
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Hellman

0734 34 64 82

Vill du ha ett jobb inom IT eller tech på en bank som just nu gör en snabb digital omställning? Sök till SEB:s Tech-program!

SEB:s Tech-program erbjuder dig jobb inom AI, Java, .NET, datasäkerhet, IT-management, projektledning och agil processutveckling. Kanske är du student, tar snart examen eller är i början av din karriär inom IT, tech, management eller systemvetenskap?

På SEB, som är en av Sveriges största IT-arbetsgivare, erbjuds du en utmanande och långsiktig karriär. Tillsammans med deltagare i Trainee- och Tech-programmen kommer du driva projekt baserade på faktiska affärsproblem, delta i training sessions och få möjlighet att bygga nätverk inom hela SEB.

Platserna tillsätts under våren 2019, så sök redan idag!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

Vi erbjuder dig en heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.

  • Ett sex månader långt karriärprogram inom tech, anpassat för professionell och personlig utveckling med mycket goda förutsättningar för fortsatt utveckling inom SEB
  • Spännande roller som utvecklare inom AI, .NET, Java; Agile Solution Coordinator; Business Process Developer; Crypto Engineer; Service & Delivery Specialist eller Digital Channel Specialist
  • Verkliga affärsutmaningar där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation
DET HÄR ÄR DITT TECH-PROGRAM

DET HÄR ÄR DITT TECH-PROGRAM

SEB:s Tech-program startar i september 2019 och pågår under sex månader. Det är ett karriärprogram och snarlikt ett trainee-program i sitt upplägg med utbildningar, projekt och affärsutmaningar inom IT och Tech.

  • 50 % av tiden spenderar du i ett befintligt team inom ett av SEB:s prioriterade affärsområden, där du får växa in i din specifika yrkesroll mot att bli en specialist inom affärsrelaterad IT
  • 50 % av tiden deltar du i projekt som drivs utifrån faktiska affärsproblem. Du deltar även i utbildningar, samarbetsaktiviteter samt får möjlighet att knyta värdefulla kontakter med medarbetare och chefer från olika delar inom SEB.

Läs mer om programmet och de olika positionerna här: https://www.tng.se/seb-it-tech-program

HÄLSNING FRÅN SEB

HÄLSNING FRÅN SEB

På SEB letar vi efter dig som vill utmana och hjälpa oss i vår spännande digitala transformation. För att trivas hos oss är du passionerad, ödmjuk och har en vilja att ta ansvar för din egen utveckling.

Du kommer bli en del av ett tight tvärfunktionellt team där du och dina kollegor tillsammans strävar efter att skapa de bästa möjliga lösningarna för våra kunder.

VI VILL HA DIG!

VI VILL HA DIG!

Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din tech-karriär. Och vi vill att du:

  • har en akademisk examen inom IT, Datavetenskap, Management eller liknande område
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift. Svenska är meriterande för en del av rollerna.

Vi söker dig som trivs bäst i en innovativ miljö där du får möjlighet att påverka. Då du kommer jobba mycket tillsammans med andra kollegor är det viktigt att du är kommunikativ och drivs av teamarbete. Du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

SEB

Att arbeta på SEB är att vara en del av en positiv kraft i samhället genom det vi gör och hjälper andra att uppnå med innovativa lösningar. Vi är stolta över vårt starka arv av entreprenörskap och långsiktiga kundrelationer byggda på förtroende och engagemang. Som arbetsgivare är vi övertygade om att mångfald och inkludering är avgörande för att lyckas och med rätt attityd är du välkommen till vårt team. Vi letar efter dig som vill utmana och hjälpa oss i vår spännande digitala transformation. Det finns många nya spelare inom bankområdet och vi måste vara snabbfotade och utmana oss själva för att hitta nya lösningar.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Sök jobbet snarast om du är intresserad! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!


För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök vår programsida hos TNG: https://www.tng.se/seb-it-tech-program
Sök jobbet fördomsfritt idag!
SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-10
Johanna Hellman
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Hellman

0734 34 64 82

Räkna ut avståndet till jobbet


Stjärntorget 4, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig