Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
6 v semester 6 v semester
Centralt kontor Centralt kontor
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Key Account Manager till ToFindOut

Arbeta som Key Account Manager på ett banbrytande och branschskapande bolag i Stockholm.

Arbetsgivare ToFindOut AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-14

Frågor om jobbet

Sinisa Strbac
Kontakta din rekryterare

Sinisa Strbac

0704912198

Arbeta som Key Account Manager på ett banbrytande och branschskapande bolag i Stockholm.

Det är bättre att veta. Den enkla devisen sammanfattar ToFindOuts affärsidé och varför bakgrundskontroller blivit allt vanligare i rekryteringssammanhang.

Därför har vi på TNG fått i uppdrag att rekrytera en ny säljare till bolaget. En Key Account Manager som ska axla ansvaret för både befintliga, avtalskunder, men också ta ansvar för att utveckla relationer med nya potentiella kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ToFindOut har varit med och drivit utveckling i sin egen bransch. För en Key Account Manager handlar det om att ta utvecklingen vidare, av kunderbjudandet i första hand men också av verksamhetens produkter. 

Du kommer att utmanas både intellektuellt och praktiskt, dvs. tjänsten ställer krav på att du har viss kunskap om rekrytering, men också att du läser in bland annat juridisk teori samt att du applicerar och utvecklar din redan starka relationsskapande kompetens. 

ToFindOut värdesätter en balans i livet för alla sina anställda, och satsar på anställdas kompetensutveckling. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Key Account Manager på ToFindOut är din främsta uppgift att

  • förvalta och utveckla befintliga kundrelationer samt
  • söka upp och etablera nya kontakter
  • upplysa och utveckla kundens kunskaper kring bakgrundskontroller
  • aktivt bidra till ToFindOuts utveckling av nya tjänster och produkter. 

ToFindOut har såväl internationella kunder som behöver rapporter för svenska kandidater som svenska kunder som önskar rapporter på kandidater med internationella bakgrunder. Resor inom Sverige förekommer men utgångspunkten är Stockholm där även kontoret är beläget centralt i fräscha lokaler.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ToFindOut sitter centralt i City, med nära förbindelser till övriga Stockholm. Tjänsten är på heltid, med start efter sommaren 2017. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har arbetat med rekrytering och försäljning sedan några år tillbaka. Du är van vid att prata om rekryteringsprocess, samt förstår nyttan av en bakgrundskontroll i dessa sammanhang. Vi tror att du har en akademisk utbildning i grunden.

Som person är du en målfokuserad ut i fingerspetsarna. Du tänker kommersiellt men är också långsiktig och trygg i din roll. Du är analytisk, effektiv och självgående. Du hanterar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift. Genom lyhördhet, social förmåga samt prestigelöshet kan du skapa och bibehålla goda relationer med våra kunder.

Om ToFindOut AB

Det är bättre att veta. Den enkla devisen sammanfattar ToFindOuts affärsidé och varför bakgrundskontroller blivit allt vanligare i rekryteringssammanhang. ToFindOut är en nordisk leverantör och marknadsledande inom sin bransch och erbjuder företag och organisationer bakgrundskontroller och CV-verifiering i samband med anställning, inhyrning, samarbeten, företagsförvärv eller investeringar. Företaget tillhandahåller snabb och kostnadseffektiv service till sina kunder under full sekretess.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare ToFindOut AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-14

Frågor om jobbet

Sinisa Strbac
Kontakta din rekryterare

Sinisa Strbac

0704912198

Räkna ut avståndet till jobbet


Barnhusgatan 3, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden