Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension Tjänste­pension

Kommunikatör till CAB i Örebro

Kommunikatör med kundfokus och stark språklig förmåga till innovativa och expansiva CAB.

Arbetsgivare CAB Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-05-31

Frågor om jobbet

Maria Tedsjö
Kontakta din rekryterare

Maria Tedsjö

0709764895

Kommunikatör med kundfokus och stark språklig förmåga till innovativa och expansiva CAB.

CAB i Örebro söker nu en kommunikatör som ska stödja verksamheten med extern- och internkommunikation. Du kommer att få arbeta med kommunikation gällande komplexa och tekniska systemtjänster inom företagets verksamhetsområden Fordon och Fastighet. CAB är en dynamisk och innovativ organisation med starkt kundfokus. Huvudkontoret ligger centralt vid Stortorget i Örebro.
Tjänsten är ett längre föräldravikariat.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

CAB växer stadigt och ett av våra kärnvärden är "En riktigt bra arbetsplats". För dig som anställd innebär det en inkluderande och positiv miljö med ett sammansvetsat team som gör kul saker tillsammans. Vi gillar olikheter och mångfald, för vi vet att det utvecklar både dig och oss.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kommunikatör gör du stor skillnad för CAB:s kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att samordna, skriva och säkerställa professionell och pedagogisk kundkommunikation. Du driver ditt arbete självständigt med underlag och prioriteringar från bland annat Affärsområdesansvariga och Produktchefer.

Du skriver kommunikationsunderlag för hemsida, e-post och brev, till kunderna som till exempel kan vara skadeverkstäder, försäkringsbolag, fastighetsbolag eller entreprenörer inom ROT, reparation och underhåll av fastigheter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som kommunikatör arbetar du även med att skriva annonser och reportage till intranätet samt ser över och utvecklar layout och struktur på intranätet.

Internt i verksamheten är du rådgivande i kommunkationsfrågor och du stöttar t ex vid framtagning av platsannonser samt ansvara för uppdateringar på sociala medier där CAB närvarar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll där du självständigt har drivit egna kommunikationsuppdrag och arbetat med både intern- och externkommunikation. Du bör ha god känsla för språk och kunna skriva korrekt och professionell svenska då CAB:s kunder har svenska som primärt språk. Du ska också ha förmågan att sammanställa underlag till pedagogiskt material av hög kvalitet.

Det är meriterande om du har erfarenhet från kommunikation kring komplexa och teknikintensiva produkter och systemtjänster. Meriterande är även erfarenhet från webbpubliceringsverktyg (gärna SiteVision) och grundläggande kunskaper i Photoshop och InDesign.

Som person är du självgående. Du trivs att arbeta tillsammans med andra och har ett intresse för kunden.

Om CAB Group AB

CAB är ett IT-företag som arbetar med att effektivisera tjänstemarknader. Vi gör tidsstudier, tar fram transparent data och bygger system inom tre verksamhetsområden: fordon, fastigheter och sjukvård.
Vi är 180 personer som arbetar innovativt, i teknikens framkant, för att skapa lösningar som gör skillnad för våra kunder. Verksamheten finns i hela Norden samt i Tyskland. CAB är ett företag med hög tillväxttakt och en engagerande företagskultur - det är utvecklande att arbeta hos oss. Läs mer på www.cab.se.

Välkommen till CAB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare CAB Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-05-31

Frågor om jobbet

Maria Tedsjö
Kontakta din rekryterare

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet


Stortorget 11, Örebro


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden