TNG

Kommunikatör till EuroMaint i Stockholm

EuroMaint i Solna söker en kommunikatör som trivs i en bred roll där man självständigt får driva förändringar!

Arbetsgivare EuroMaint AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-26
6 v semester 6 v semester
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Amanda Karlsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

EuroMaint i Solna söker en kommunikatör som trivs i en bred roll där man självständigt får driva förändringar!

EuroMaint står inför en spännande resa där du får möjligheten att bidra med din kunskap som kommunikatör! Trivs du att arbeta självständigt och själv ansvara för all kommunikation? Är du en doer som gillar att skapa i en föränderlig miljö? Nu har du chansen att ta dig an tjänsten som kommunikatör där du får en betydande roll för EuroMaints fortsatta utveckling. Välkommen med i din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kommunikatör på EuroMaint kommer du få förtroendet för en mycket central roll där du får möjligheten att påverka på flera olika nivåer inom organisationen. Med detta kommer du att bidra till EuroMaints resa framåt för att sprida deras budskap om ett hållbart resande. I en flexibel och bred tjänst får du ett stort ansvar för all kommunikation och digital spridning. EuroMaint är en ledande aktör inom tågunderhåll och en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kommunikatör kommer du vara ensam i rollen vilket innebär att:

  • Projektleda och driva arbetet efter en kommunikationsstrategi
  • Målmedvetet stärka varumärkets position på marknaden
  • Ta fram content och hantera flertalet sociala plattformar och hemsida
  • Tillsammans med HR skapa kommunikation kring employer branding både internt och externt
  • Förbättra den interna kommunikationen
  • Koordinera och planera events
  • Skapa material exempelvis produktblad, broschyrer och företagspresentationer
  • Samarbeta med olika avdelningar för att på ett professionellt sätt förmedla deras budskap
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som kommunikatör på EuroMaint är du ensam i rollen och du rapporterar till marknadschefen. 

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd hos EuroMaint. Tjänsten är på heltid och är tänkt att starta enligt överenskommelse. En del resor inom Skandinavien kommer att förekomma i arbetet. Kontoret är placerat i Solna med goda kommunikationsmöjligheter.  

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att ta dig an denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av självständigt arbete med liknande arbetsuppgifter och är trygg i rollen som kommunikatör. Har du tidigare erfarenhet från industri eller facility management är det meriterande. Du trivs att vara i en föränderlig miljö där du får en central roll. Du har en förståelse kring digital kommunikation och webbdesign samt förstår affärsnyttan med en väl utvecklad digital kommunikation. Vidare är du van att arbeta proaktivt och ser vad som behöver göras. Du har en god förmåga att kommunicera och uttrycka dig tydligt, såväl skriftligt som muntligt på svenska och engelska då du på egen hand skapar och uppdaterar material till olika kanaler på företaget. Behärskar du även spanska är det meriterande. 

Som person är du driven, prestigelös, samarbetsvillig och trivs med att arbeta självständigt med flera projekt igång samtidigt. Du känner dig trygg med att fatta snabba beslut och lita på din egna förmåga. Du gillar att arbeta med många olika kontaktytor både internt och externt samt är inte rädd för att ta för dig. 

EuroMaint AB

EuroMaint AB

EuroMaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. EuroMaint bildades 2001. Bolaget har sitt ursprung i Statens Järnvägar och har mer än 100 års erfarenhet av kvalificerat underhåll av produktionsutrustning. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner.

EuroMaint har en omsättning på ca 1 600 MSEK och cirka 1 000 medarbetare (2018). EuroMaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
EuroMaint AB
Arbetsgivare EuroMaint AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-26
Amanda Karlsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet


Vretenvägen 11, solna


map

Andra jobb som kanske passar dig