TNG

Konsult inom Cyber Security till SecureLink

Är du nyfiken på att få in en fot in inom IT-säkerhetsbranschen och arbeta som konsult på ett specialistföretag?

Arbetsgivare SecureLink Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-05
Tjänstebil Tjänstebil
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Elin Öberg Mårtenzon
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Elin Öberg Mårtenzon

+46709379645

Är du nyfiken på att få in en fot in inom IT-säkerhetsbranschen och arbeta som konsult på ett specialistföretag?

Till SecureLink i Stockholm söker vi dig som vill dela deras passion och utvecklas tillsammans med dem för att fortsätt bidra till att vara Europas ledande bolag inom cyber security! Detta är en perfekt möjlighet för dig som har en bakgrund inom IT-operations, nätverk och systemadministration och som vill lära sig mer om cyber security. På SecureLink finns 650 IT-säkerhetskollegor runt om i Europa som alla känner en gemenskap kring att hjälpa sina kunder inom ett väldigt komplext område.

Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På SecureLink brinner vi för cyber security och lägger stor vikt vid att ha specialistkompetens inom vårt område. Vi är ett team av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans bringar värde till våra kunder. Vi är väldigt stolta över vårt arbete och är måna om att alltid stå bakom det vi levererar. Vi trivs med att ständigt förbättras, vi vill driva innovation och vara föregångarna till förändringarna som sker inom cyber security. Vi tror på kraften att ha kul på jobbet genom att vara prestigelösa, ha respekt för varandra och våra kunder samt ha tillit till det vi gör genom att skapa enkelhet i en väldigt komplex bransch. Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder. Vi erbjuder spännande karriärmöjligheter för alla medarbetare och vi tycker att det är viktigt att man hela tiden kan vidareutvecklas inom sin passion för cyber security.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Säkerhetskonsult kommer du att tillsammans med andra IT-säkerhetsspecialister råge SecureLinks kunder och ge rekommendationer för design, implementation och konfiguration av, ofta kundspecifika, säkerhetslösningar. Du kommer att ha en del i felsökning, test, drift och förvaltning av affärs- och verksamhetskritiska miljöer hos våra kunder. Våra arbetsuppgifter är ofta förlagda hos kunder där du är en del av vår säkerhetsleverans, det kan vara både korta och längre uppdrag. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som Säkerhetskonsult får du från dag ett en mentor som bidrar aktivt till din fortsatta utveckling inom cyber security och inom vårt företag. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Stockholm.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en bakgrund inom IT-operations med ett fokus på nätverk och/eller systemadministration. Du har ett stort intresse för cyber security och känner att det är det här området du vill fördjupa dig inom. Kanske har du haft ett extra fokus gentemot säker infrastruktur så som brandväggar, proxies, cloud, övervakning och visibilitet. Har du dessutom arbetat med något av följande är det extra intressant:

  • Cisco Nätverk
  • Palo Alto eller Checkpoint
  • F5
  • Symantec (Bluecoat)
  • Splunk
  • Cloud (AWS/Azure)
  • Scripting och automatisering

 

För att trivas och prestera i rollen tror vi att du är en person som drivs av att ta initiativ och ansvar, du har en god verksamhetsförståelse för att kunna sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Du drivs av personlig utveckling, tycker om att lära dig nya saker och har en stark analytisk förmåga, att ta egna initiativ är ingenting du är rädd för. Du är också bekväm i att kommunicera på både Svenska och Engelska.

SecureLink Sweden AB

SecureLink Sweden AB

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor.
Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag, baserat i 8 länder och som är i expansiv fas där tillit och respekt ingår i våra värderingar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér.
På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity.
Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
SecureLink Sweden AB
Arbetsgivare SecureLink Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-05
Elin Öberg Mårtenzon
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Elin Öberg Mårtenzon

+46709379645

Räkna ut avståndet till jobbet


Smidesvägen 10 Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig