TNG
Koordinator inom inköp i Örebro

Koordinator inom inköp i Örebro

Nu söker vi dig som vill arbeta som materialkoordinator till ett globalt företag. Sök idag!

Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-06
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Distansarbete Distansarbete
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Jenny Nilsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Nilsson

0704913716

Nu söker vi dig som vill arbeta som materialkoordinator till ett globalt företag. Sök idag!

Har du tidigare erfarenhet av inköpsarbete eller materialplanering från ett större producerande företag? Trivs du i en miljö där ingen dag är lik den andra? Bra. Då kan det vara dig vi söker för ett längre konsultuppdrag!

Som konsult kommer du arbeta med global koordinering av produktionsmaterial och ansvara för ett optimerat materiainflöde hos en av våra större kunder. Detta är en utmärkt chans för dig som vill förvärva nya erfarenhet och utvecklas på ett expansivt och internationellt företag. Låter det här intressant? Ansök redan idag!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuder vi dig en spännande och utvecklande roll där du får möjligheten att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder. Du kommer till en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande. Och vår kund har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden!

För oss på TNG Tech är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA ARBETSUPPGIFTER

DINA ARBETSUPPGIFTER

  • Koordinering av kapaciteter globalt 
  • Rapportering och eskalering av kapaciteter hos materialleverantörer 
  • Upprätta ramavtal med utvalda leverantörer för att säkerställa lägsta totalkostnad
  • Aktivt bidra till förbättringsarbete i vår verksamhet
SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG TECH

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG TECH

Då detta är ett konsultuppdrag kommer du att bli anställd av oss på TNG Tech för att sedan bli uthyrd till en av våra kunder. 

OM DIG

OM DIG

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du självständig, ambitiös och agerar på eget initiativ och får saker att hända.  Du är resultatorienterad, systematisk, metodisk och förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Vidare är du öppen för förändring och vågar ifrågasätta traditionella tillvägagångssätt. 

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat då vi arbetar både nationellt och internationellt samt är en van användare av att arbeta i affärssystem och Excel.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
TNG Tech
Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-06
Jenny Nilsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Nilsson

0704913716

Placering

Kungsgatan 8 Örebro

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig